Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 aranan şahıs yakalandı.

        Uzunköprü JASAT ve Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince aranan şahıslara yönelik Elmalı köyünde gerçekleştirilen operasyonda, Vergi Usul Kanununa Muhalefet suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezası bulunan C.E. isimli şahıs yakalandı. Aynı suçtan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan E.Y. isimli şahıs da Malkoç köyünde yakalanarak gözaltına alındı.

        Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda ise basit yaralama suçundan 4 ay 15 gün hapis cezası bulunan E.S. ve M.C.S. isimli şahıslar Aşçıoğlu Mahallesi'nde yakalandı. Ayrıca, çocukların kullanıldığı yayınları ülkeye sokmak, çoğaltmak, satmak, nakletmek ve ihraç etmek suçundan 1 yıl 1 ay 10 gün hapis cezası bulunan S.A. isimli şahıs da yine aynı mahallede gözaltına alındı.

        Yakalanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler