Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Edirne'de, İl Sağlık Müdürlüğü personeline yönelik "Kadına Yönelik Şiddet İle Mücadele" çalışmaları kapsamında eğitim programı düzenlendi.

        Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede 5 Milyon Erkeğe Bilgilendirme ve Farkındalık Eğitimlerinin Verilmesi" projesi çerçevesinde kent genelinde farkındalık çalışmaları yapılıyor.

        Valilik koordinasyonunda Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Müftülüğü işbirliğindeki ekipler, "Kadına El Kalkamaz" mottosuyla eğitimler düzenliyor.

        Proje kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü personeline kadına yönelik şiddetle mücadele ve bağımlıklar konusunda eğitim verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler