Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Welcome on Board: Surfing the Programmatic Wave düzenlendi - İş-Yaşam Haberleri

        Türkiye Dijital Reklamcılık pazarının köklü teknoloji şirketi Reklamport ve gelişen sektörün dinamiklerine uygun bir biçimde programatik dünyadaki reklam yatırımlarının yönetimini sağlayan Optimizad 17 Şubat 2016’ da İstanbul Les Ottomans Hotel de önemli bir buluşmayı gerçekleştirdi.

        Internet Reklamcılığının yükselen yıldızı programatik alım sistemleri, başarılı ve etkin kampanya yönetimi, datanın önemi ve kullanım senaryolarının ele alındığı toplantıya sektörün seçkin ajans ve reklamverenleri büyük ilgi gösterdi. Bu önemli buluşmada, Global pazarın önemli oyuncularından Dataxu ve Lotame’de yer aldı.

        Forrester tarafından toplam reklamcılık çözümleri alanında en güçlü platform olarak seçilen ve Fortune500’ de en hızlı büyüyen teknoloji şirketi olan DataXu ve Türkiye’de en yaygın kullanılan DMP (Data Management Platform) şirketi olan Lotame ; Reklamport ve Optimizad ile birlikte bu önemli bulışmaya imza attılar.

        Boğaziçi’ nin eşsiz manzarası eşliğinde Les Ottomans Hotel tarafından ev sahipliği yapılan buluşmada; ilk olarak Optimizad Trade Desk Operasyonlarından Sorumlu Yönetici Tolga Sayer ve Reklamport Kurucu Ortağı Ferhat Tekin konuklara Türkiye’de internet reklamcılığı, programatik reklamcılık, gelişim noktaları ve kritik başarı faktörleri konularında bilgi verdi.

        Toplantının devamında Lotame adına Miles Pritchard (Director, Market Solutions, Lotame); veri yönetim platformları, big data kavramının internet reklamcılığı içerisindeki değeri, kullanıcının digital dünyadaki yolculuğunun takip edilmesi ve 2016 öngörüleri ile ilgili olarak önemli bilgiler verdi.

        Toplantının son oturumunda ise Dataxu adına söz alan Jost Löhnenbach (Head of Sales, New and Emerging Markets – EU) Programatik Reklamcılığa global dünyanın bakışını, teknolojik gelişmeleri ve başarılı kampanya örneklerini davetliler ile paylaştı. Katılımcıların soruları ile etkileşimi arttırdığı verimli buluşma öğle yemeği ile tamamlandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ