Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Elena Ambrosiadou'nun Malta Şahini 3. kez Bodrum'a geldi - İş-Yaşam Haberleri
        1

        İngiltere'nin en çok kazanan kadın patronlar arasında gösterilen Yunan asıllı 58 yaşındaki Elena Ambrosiadou, dünyanın en uzun yelkenlisi olarak bilinen 3 direkli süper lüks yatı 'The Maltese Falcon' (Malta Şahini) isimli süper yatıyla, 3'üncü kez Bodrum'a geldi.

        2

        İngiliz kraliyet ailesinden olduğu belirtilen 8 konuğu ile kentte 3 gün konakladıktan sonra Ambrosiadou ve beraberindekiler, süper lüks yatla Yunanistan'a ait Lipsi Adası'na geçti.

        3

        Amazon İnternet sitesi ve HP gibi firmaların hissedarı, dünyaca ünlü ABD'li milyoner Tom Perkins'in 2006 yılında Türkiye'de, Tuzla'daki Yıldız Tersanesi'nde 200 kişilik bir ekip tarafından 3 yılda yaptırdığı ve 100 milyon pounda Yunan asıllı İngiltere'nin en çok kazanan patronlarından 59 yaşındaki Elena Ambrosiadou'ya sattığı 3 direkli, 88 metre uzunluğundaki 'The Maltese Falcon' adlı yelkenli, 3'üncü kez Bodrum'a getirildi.

        4

        Ambrosiadou'nun, İngiliz kraliyet ailesinden oldukları öğrenilen sekiz kişilik bir grubu misafir ettiği öne sürüldü.

        5

        BEACH'TE AKŞAM YEMEĞİ

        6

        Göltürkbükü'ndeki cennet koya cuma günü öğle saatlerinde demirleyen yattan konuklarıyla inerek bir tatil köyünün SPA merkezine giden Abrosiadou'nun, yaklaşık 4 saat burada kaldıktan sonra ünlü bir plajda akşam yemeği yediği ve konuklarıyla birlikte yaklaşık 4 bin 500 lira hesap ödediği öğrenildi.

        7

        Ambrosiadou yatta kaldığı süre içinde bol bol güneşlendi ve manzara fotoğrafı çekti. Yattakiler zaman zaman kano ve kürek çekerek su sporları yaptı.

        8

        Bodrum'daki bir acente aracılığıyla yata yaklaşık 500 kilo ağırlığında kavun, karpuz, incir ve üzüm meyveleri gönderildiği öğrenildi.

        9

        3 gün kentte kalan, 1 gecesini Göltürkbükü koyunda geçiren grup, bu sabah Yunanistan'a ait Lipsi Adası'na geçti.