Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam IAB Türkiye Başkanı Dr. Mahmut Kurşun IAB Avrupa Yönetim Kurulu’na bir kez daha seçildi - İş-Yaşam Haberleri

        Dünyada 45 ülkede dijital reklamcılığın gelişmesi için faaliyet yürüten IAB (Interactive Advertising Bureau)’nin Avrupa merkezi olan IAB Europe’un bu yılki yönetimine IAB Türkiye tekrar seçildi.

        22 Mayıs tarihinde Amsterdam’da yapılan IAB Genel Kurul Toplantısı’nda IAB Türkiye Başkanı Dr. Mahmut Kurşun IAB Avrupa Yönetim Kurulu’na seçilirken, IAB Türkiye Başkan Yardımcısı ve Eğitim Yürütme Kurulu Başkanı Neslihan Olcay, IAB Avrupa’nın Eğitim Komitesinin başına getirildi.

        IAB Türkiye gerçekleştirdiği faaliyetler ile Türkiye dijital pazarındaki yerini güçlendirirken IAB’nin yönetimindeki yerini de sağlamlaştırmaya devam ediyor. 18 Ocak tarihinde gerçekleşen IAB Türkiye Olağan Genel Kurulu’nda tekrar IAB Türkiye Başkanı seçilen Dr. Mahmut Kurşun önümüzdeki dönem için IAB Avrupa’nın Yönetim Kurulu Üyeliğine de tekrar seçildi. IAB Avrupa’nın yönetiminde görev alacak isimler şöyle:

        REKLAM

        ULUSAL IAB'LER:

        REKLAM
        REKLAM

        FİRMALAR:

        REKLAM
        REKLAM

        IAB Türkiye içerisinde gerçekleştirilen başarılı eğitim çalışmalarına öncülük eden Neslihan Olcay da IAB Avrupa’nın Eğitim Komitesi olan IAB ETC (Education Training Committee)’nin başkanı oldu. Dr. Mahmut Kurşun ve Neslihan Olcay iki yıl boyunca görevlerini sürdürecekler.

        Konu ile ilgili görüşlerini paylaşan IAB Türkiye Başkanı Dr. Mahmut Kurşun ‘’Dijital tüm dünyada etkisini ve büyümesini sürdürüyor. Türkiye de bu alanda en dikkat çeken ülkelerden biri. Dijital Türkiye’de uzun bir süredir çift haneli rakamlarla büyüyor. IAB Türkiye olarak dijitalin Türkiye’de gelişimi, küresel standartların yaygınlaşması için faaliyetlerimizi arttırarak devam ediyoruz.

        Türkiye’deki deneyimlerimizi Avrupa ile paylaşmaktan, Avrupa’da yaşanan gelişmeleri Türkiye’ye taşımaktan, Avrupa’daki kuralların, standartların oluşmasına katkı sağlamaktan dolayı mutluyuz. Ayrıca ülkemizde yürüttüğümüz başarılı eğitim faaliyetlerinden edindiğimiz deneyimlerle IAB Avrupa’ya önemli katkılarda bulunacağımıza inanıyor ve Başkan Yardımcımız Neslihan Olcay’ı da kutluyorum. Kurulduğundan beri Komitede görev alan Genel Koordinatörümüz Aygen Tezcan’la birlikte Neslihan Olcay’ın, birlikte güzel projelere imza atacağından eminim.’’ dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ