Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Talwind filosunu büyütüyor - Makro Ekonomi Haberleri

        Talwind Havayollarından yapılan açıklamada, 12 Ağustos 2009'da üç uçakla havacılığa giriş yapan Tailwind Havayollarının Ocak ayı sonunda filosuna dördüncü uçağını katarak büyümesine devam edeceği bildirildi.

        Dünyanın en büyük broker firmalarından biri olan ILFC'den kiralanan Boeing 737-400 tipi uçağın Ocak ayı sonunda İstanbul'a inmiş olacağı belirtilen açıklamada, beşinci uçağın ise bu yılın Mayıs ayında Türkiye'ye geleceği kaydedildi.

        Açıklamada, görüşlerine yer verilen Tailwind Havayolları Genel Müdürü Safi Ergin, filodaki uçak sayısının beşe çıkmasıyla tarifeli uçuş yapabilme hakkının da elde edilmiş olacağını ifade etti.

        Tailwind Havayollarının açılışından bugüne, sektörde kendinden emin ve istikrarlı adımlarla yoluna devam ettiğini dile getiren Ergin, finansal kiralama yoluyla getirecekleri iki yeni uçakla iç hatlarda da hizmet etmek istediklerini bildirdi.

        Türkiye'nin 17'inci havayolu şirketi olan Tailwind, İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir ve Bodrum'dan ağırlıklı olarak Belçika, Almanya, İtalya, İspanya ve Fransa, İran, İsrail ve Kazakistan'a charter seferleri düzenliyor.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ