"Sistemik krizle karşı karşıyayız"
Avrupa Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso, Euro Bölgesi'nin çözüm için bütün ülkelerin güçlü taahhüdünü gerektiren sistemik krizle karşı karşıya olduğunu söyledi
Giriş: 16 Kasım 2011 - 11:17 Güncelleme:
Avrupa Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso, Avrupa Parlamentosunda yaptığı konuşmada, ''Biz gerçekten, bütün ülkelerin güçlü taahhüdünü gerektiren, ek ve çok önemli önlemlere ihtiyaç duyulan sistemik krizle karşı karşıyayız'' dedi.
Euro Bölgesi üyesi 17 ülke arasında, Avrupa Birliğinin geride kalan 10 üyesine zarar vermeksizin ekonomik bütünleşmenin derinleştirilmesi gerektiğini vurgulayan Barroso, Euro Bölgesi ülkelerinin bütçelerinin sıkı denetimi ve ekonomik hedeflerine ulaşmaları için yeni önlemlerin gelecek ay uygulamaya konulacağını ifade etti.
AA
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ