Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Lüks Otomobiller Peugeot, uluslararası büyüme atağına Türkiye’den başlayacak - Otomobil Haberleri

        Peugeot, İstanbul Auto Show 2012’de tekrar atağa geçişte kullanacağı en önemli kozunu sergiliyor. 2-11 Kasım tarihleri arasında TÜYAP’da düzenlenen İstanbul Auto Show 2012’de ağırlıklı olarak yeni 301 ve yeni 208 modellerine yer veren Peugeot, ürün gamında yükseliş ve uluslararası büyüme politikalarını tekrar vurguladı. 301 ile yapılacak dünya prömiyeri ile Peugeot, uluslararası büyüme atağına Türkiye’den başlayacak.

        'TÜRKİYE'Yİ SEÇTİK'

        Peugeot Türkiye Genel Müdürü Marc Bergeretti, "Türk otomobil severlerin hiç bitmeyen yenilik iştahlarıyla otomobil tutkunu olduklarını biliyoruz" dedi.

        İstanbul Autoshow 2012 Haberturk.com'dan takip edilir

        Peugeot Markası CEO Maxime Picat, "Türkiye dahil yeni pazarların fethine çıkan yeni sedan 301’i dünya prömiyerinde tanıtıyoruz. Bu modelin Antalya’daki lansmanı vesilesiyle uluslararası basından 600 meslektaşınızı ağırlamak üzere yine Türkiye'yi seçtik. Türkiye’de, operasyon 9 Ekim günü başladı, 10 bin km yol kat edildi, Kayseri’den İstanbul’a kadar 18 şehirden geçildi, benzeri olmayan bir macera yaşandı" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ