Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji İphone fim kamerası oluyor - Teknoloji Haberleri

        Apple firmasının geliştirmiş olduğu iPhone modellerinde yer vermiş olduğu kamera yazılımının reklam ve film çekimlerinde kullanılması,son dönemlerden oldukça popüler bir şekilde karşımıza çıkıyor. Romance in NYC filminin çekiminde ve Bentley’in yeni reklam filmlerinde yer verilen iPhone 6 ve 6 Plus sayesinde oldukça kaliteli görüntüler ortaya çıkmış.

        Bu gelişmelerin olduğu bir dönemde Lumenati tarafından geliştirilen bir kılıf ise İphone 6'ya farklı bir boyut kazandırmış durumda.Geliştirilen bu kılıf bir film çekiminde gerekli olan neredeyse tüm aparatları üzerinde barındırıyor.

        Bu aksesuara yakından bakacak olursak;tek tuş sayesinde çekim yapması, farklı lens seçenekleri kabzanın ön kısmına konumlandırılan kayıt düğmesi ve aynı zamanda iOS uygulamasıyla birlikte iPhone 6’yı tam donanım bir şekilde sinema kamerasına dönüştürüyor.

        Şuanda sadece kısıtlı sayıda olan, aynı zamanda protip sürecinde kalan aksesuarın çok yakın bir zaman dilimi içerisinde KickStarter üzerinden sermaye desteği alması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ