Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Dijitalin Oscar'ını Samsung kucakladı! - Teknoloji Haberleri

        GAZETE HABERTÜRK

        IAB Türkiye tarafından düzenlenen ve bu yıl 6’ncı kez verilen, dijitalin Oscar’ı olarak kabul edilen MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu. 24 kategoride yılın en başarılı dijital reklam çalışmalarının ödüllendirildiği gecede büyük ödül Samsung Türkiye ve Leo Burnett İstanbul’un Samsung Duyan Eller projesine verildi. Bu yılki ödül törenine IAB Avrupa Yönetim Kurulu Başkanı Constantine Kamaras da katıldı.

        ‘TÜRKİYE’NİN YERİ AVRUPA’

        Kamaras, “IAB Türkiye, bu organizasyonla IAB Avrupa’ya da önemli bir katkı veriyor ve ülke olarak da yerinin Avrupa olduğunu kanıtlıyor” dedi. IAB Türkiye Başkanı Mahmut Kurşun da “Biz bir köprüyüz, iki kıtayı birleştiren eşsiz bir köprü; bizim yerimiz, yönümüz Avrupa ve Batı olmalıdır, olacaktır” mesajını verdi. Reklamverenler Derneği Başkanı Ahmet Pura’ya IAB Türkiye’nin kuruluşundan bugüne kadar gösterdiği olağanüstü katkılar için özel ödül verildi ve sektör adına teşekkür edildi.

        6 YILIN EN YÜKSEK BAŞVURU RAKAMINA ULAŞILDI

        Bu yıl yarışmaya 125 ajans ve 137 reklamveren tarafından 597’si geçerli 614 başvuru yapıldı. Böylece 6 yılın en yüksek başvuru rakamına ulaşıldı. Törende 69 ödül sahibini buldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ