Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji İnternet Google+ Canlı Video Sohbet herkese açıldı - Teknoloji Haberleri

        Google+ Canlı Videoyla Sohbet (Hangouts on Air) geçtiğimiz yıl belirli bir grup yayıncı ile paylaşılarak onların takipçileri ve hayranlarıyla yaptıkları sohbetlerin diğer kullanıcılar tarafından izlenmesine imkân tanıdı. Bu paylaşımın ardından Google+ Canlı Videoyla Sohbete yaratıcı yeni özellikler eklendi. Artık Google+ Canlı Videoyla Sohbet tüm dünyada kullanılmaya başlandı.

        Google Mühendislik Bölüm Direktörü Chee Chew tarafından yapılan açıklama şöyle:

        "Google+ Canlı Videoyla Sohbeti (Hangouts on Air) geçtiğimiz yıl belirli bir grup yayıncı ile paylaşarak onların takipçileri ve hayranlarıyla yaptıkları sohbetlerin diğer kullanıcılar tarafından izlenmesine imkân tanıdık. Bu paylaşımımızın ardından Google+ Canlı Videoyla Sohbete yaratıcı yeni özellikler eklemeye devam ettik.

        Google+ Canlı Videoyla Sohbeti dünya çapında tüm Google+ kullanıcılarına sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Artık sanatçı, popüler bir kişi ya da bir topluluğun temsilcisi dilediği mesajı canlı yayın ile tüm dünya ile paylaşabilecek. Google+ Videoyla Sohbet’te bir tık ile;

        ● Herkesin izleyebilmesi için yayın yapabilirsiniz: “Canlı Videoyla Sohbet’e izin ver”i tıklayarak Canlı Videoyla Sohbeti, Google+ akışınızdan, YouTube kanalınızdan ya da web siteniz üzerinden tüm dünyaya yayınlayabilirsiniz.

        ● Kaç izleyeniniz olduğunu görebilirsiniz: Yayınınız sırasında kaç kişinin sizi canlı izlediğini görebilirsiniz.

        ● Kaydedebilir, tekrar paylaşabilirsiniz: Canlı yayından çıktıktan sonra videonuz hem sizin YouTube kanalınızda, hem de Google+ akışınızda paylaşılacaktır. Böylelikle yayından sonra da videonuz hakkında fikir alışverişinde bulunabilir, gerektiğinde tekrar paylaşabilirsiniz.

        Milyonlarca canlı videoyla sohbete imkan tanıyacak altyapıyı sunmamız biraz zaman alacaktır. Canlı Videoyla Sohbet isteklerini belirli bir sıralamayla önümüzdeki haftalarda gerçekleştiriyor olacağız. Siz bu sürede dilerseniz aşağıda kesinleşmiş yayınlardan birini seçebilir, şimdiden takviminize kaydederek katılabilirsiniz.

        Cadbury İngiltere: May 11th, 4:30pm ET

        Conan O’Brien: 8 Mayıs, 10:30pm ET

        Jamie Oliver on Food Revolution Day: 19 Mayıs, 8:00pm ET

        ...Google+ hesabınıza giriş yapın ve canlı video sohbetleri takip edin ya da daha önceden gerçekleştirilmiş videoları izleyin.

        Dünya ile neler paylaşacağınızı görmek için sabırsızlanıyoruz!"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ