Elazığ'da tavla ve bocce etkinliği
Gazi Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen tavla ve bocce etkinliği renkli görüntüler oluşturdu.
Elazığ’da 1824 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza atıldı. Gazi Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen tavla ve bocce turnuvaları, huzurevi sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinliğe Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Faruk Ergün de katılarak yaşlı bireylerle bir araya geldi. Turnuvaları yakından takip eden Ergün, sakinlerle sohbet ederek onların mutluluğuna ortak oldu.
Yaşlı bireylerin sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmelerinin önemine dikkat çeken İl Müdürü Ergün, sosyal ve kültürel etkinliklerin bu süreçte büyük rol oynadığını vurguladı. Ergün, "Büyüklerimizin hem fiziksel hem de ruhsal açıdan iyi olmaları için bu tür etkinliklere katılımları oldukça kıymetlidir" dedi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.