Ergin Ataman'dan Cedi Osman bombası! Panathinaikos açıkladı
Yeni sezonun ardından Avrupa'ya dönmesi beklenen Cedi Osman'ın yeni adresi Yunanistan oldu. Panathinaikos başkanı Dimitris Giannakopoulos, Cedi Osman ile anlaştıklarını açıkladı.
Giriş: 07 Eylül 2024 - 12:46 Güncelleme:
NBA'de Cleveland ve ardından San Antonio Spurs formaları giyen milli basketbolcu Cedi Osman, Yunanistan ekibi Panathianikos'a transfer oldu. Yeşil-beyazlıların başkanı Dimitris Giannakopoulos kendisine ait Instagram hesabından yaptığı paylaşımla transferi duyurdu.
Panathianikos'u geçen yıldan bu yana Türk antrenör Ergin Ataman çalıştırıyor. Yıldız oyuncu da kendisine ait sosyal medya hesabından #TheFirstCedi paylaşımıyla transferi doğruladı.
Geçen sezon NBA'de 72 maça çıktı
7 yıldır NBA'de ter döken Cedi Osman, 2023-2024 sezonunda Spurs forması ile 72 maça çıkarken; ; 6.8 sayı, 2.5 ribaunt, 1.7 asist ortalamaları tutturdu.
NBA'de forma giyen diğer milli oyuncularımızdan; Furkan Korkmaz, AS Monaco ve Ömer Faruk Yurtseven ise Panathinaikos BC ile EuroLeague sahnesine dönmüştü.
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ