Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Erkan Petekkaya'nın son paylaşımı olay oldu - Magazin haberleri

        Erkan Petekkaya'nın İstanbul-Dalaman seferini yapan uçağa alkollü bindiği iddia edildi. Petekkaya'nın görevlilier tarafından uçaktan indirildiği öne sürüldü.

        Ünlü oyuncunun, "Ben yapmadım, ben yapmadım" sözleri merak uyandırdı. Erken Petekkaya'nın yakın arkadaşı yapımcı Mustafa Uslu, "Erkan’a bir tezgah kuruldu" derken, Petekkaya'nın tacize uğradını açıkladı. Başka bir iddiaya göre ise; Petekkaya'nın tacize uğramasından sonra, yanındaki kadının, "Alkollü ve beni rahatsız etti" ifadelerinin üzerine, "Ben yapmadım, ben yapmadım" şeklinde isyanda bulunduğu konuşuluyor.

        Petekkaya'nın uçağa binmeden önce Instagram hesabından yaptığı paylaşım ise dikkatlerden kaçmadı. Petekkaya'nın davranışlarını gören takipçileri de ünlü oyuncunun alkollü olduğunu iddia etti.

        REKLAM

        Oyuncu, videonun altına şu yorumları yaptı:

        İyiki soy adım PETEKKYA

        Degişik bir sülaleyiz .iyiki soy adım PETEKKAYA

        Döneriz dönmeyiz .bu günlerin yarınları var

        Şimdi

        Bye bye

        Petekkaya'nın paylaşımının altına yüzlerce yorum yapıldı.

        ERKAN PETEKKAYA KİMDİR?

        Erkan Petekkaya, 11 Aralık 1970 tarihinde Elazığ'da dünyaya geldi. Eğitim hayatını Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, sonrasında Bostancı Ortaokulu, Fenerbahçe Lisesi ve Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda tamamladı.

        1993 yılından beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer alan Erkan Petekkaya, ilk olarak 1994 yılında kamera şakası programıyla televizyon kariyerine başladı. Ardından 1998 yılındaki Güzel Günler dizisinde ve 1999 yılındaki Aynalı Tahir adlı dizisinde rol aldı.

        Bir zamanlar ekrana gelen Serseri adlı dizide canlandırdığı Bülent karakteriyle Türkiye'de tanınan yüzlerden olmuştur. 2005 yılında da yayınlanan Köpek adlı dizide Yılmaz karakteriyle Beyaz İnci Televizyon Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" dalında aday gösterildi.

        2005-2007 yılları arasında Atv'de yayınlanan Beyaz Gelincik adlı dizide Adanalı zengin bir ailenin holding yöneticisi olan Ömer'i canlandıran Petekkaya, bu rolüyle Türkiye'de tanınan yüzler arasına girmiştir.

        2010-2012 yıllarında yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizide canlandırdığı "Ali Kaptan" karakteriyle oldukça üstün bir oyunculuk göstermiştir ve tüm Türkiye tarafından sevilen isimlerden olmuştur.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ