Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Erkan Petekkaya uçağı birbirine kattı! Erkan Petekkaya'nın olay görüntüleri

        Erkan Petekkaya'nın uçağa alkollü bindiği iddia edildi. Petekkaya'nın görevlilertarafından uçaktan indirildiği öne sürüldü.

        Ünlü oyuncunun, "Ben yapmadım, ben yapmadım" sözleri merak uyandırdı. Erken Petekkaya'nın yakın arkadaşı yapımcı Mustafa Uslu, "Erkan’a bir tezgah kuruldu" derken, Petekkaya'nın tacize uğradını açıkladı. Başka bir iddiaya göre ise; Petekkaya'nın tacize uğramasından sonra, yanındaki kadının, "Alkollü ve beni rahatsız etti" ifadelerinin üzerine, "Ben yapmadım, ben yapmadım" şeklinde isyanda bulunduğu konuşuluyor.

        ERKAN PETEKKAYA: SOSYAL MEDYADAN TAKİPÇİ KAZANACAKLAR DİYE...

        Uçaktaki bir yolcu tarafından çekilen görüntülerde Erkan Petekkaya'nın gergin anları dikkat çekti. Ünlü oyuncu, "Bu işleri ben yapmadım. Yemin ederim ben yapmadım. Bunlar benim üstüme yürüyor, sosyal medyadan takipçi kazanacaklar diye..." sözleriyle serzenişte bulundu.

        Videoyu çeken kişinin kayıt esnasında "Alkol yasaklansın diyen Erkan Petekkaya uçağa alkollü bindi. Bana bu kayıttan ne kadar çok takipçi gelecek şimdi" ifadeleri de dikkat çekti.

        REKLAM

        Ayla ve Müslüm filminin yapımcısı aynı zamanda da Petekkaya'nın yakın dostu Mustafa Uslu, 2. Sayfa programına konuştu. Uslu, "Bence Erkan’a bir tezgah kuruldu. Erkan Petekkaya bir baba eşinin sevgili kocası… Erkan ile konuştum, yapılanlardan dolayı çok üzgündü. Erkan'ı öyle görünce içim acıdı. Ben gece konuştum kendisiyle sakin olmasını söyledim kendisine yakışmayan paylaşımlardan uzak durmasını rica ettim o dasağ olsun beni dinledi. Erkan'ın olay sonrası paylaşım yapmasına izin vermedim. Her ne olursa olsun bir insan öyle bir müdahaleyi hak etmiyor. Erkan uçakta fiziki tacize uğramış. Erkan Petekkaya bir hanımefendi olsaydı ne olurdu?" ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        Uslu sosyal medya hesabından paylaştığı bu fotoğrafa da şunları yazdı;

        Yazıklar olsun sana bunu yaşatanlara, Adam gibi adam Erkan Petekkaya... Arkadaşım, dostum... Sen, 'ben yapmadım, ben yapmadım' derken benim yüreğim acıdı. Yazıklar olsun sana bu tezgahı kuranlara. Hepsini Allah’a havale ediyorum.

        ERKAN PETEKKAYA KİMDİR?

        Erkan Petekkaya, 11 Aralık 1970 tarihinde Elazığ'da dünyaya geldi. Eğitim hayatını Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, sonrasında Bostancı Ortaokulu, Fenerbahçe Lisesi ve Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda tamamladı.

        1993 yılından beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer alan Erkan Petekkaya, ilk olarak 1994 yılında kamera şakası programıyla televizyon kariyerine başladı. Ardından 1998 yılındaki Güzel Günler dizisinde ve 1999 yılındaki Aynalı Tahir adlı dizisinde rol aldı.

        Bir zamanlar ekrana gelen Serseri adlı dizide canlandırdığı Bülent karakteriyle Türkiye'de tanınan yüzlerden olmuştur. 2005 yılında da yayınlanan Köpek adlı dizide Yılmaz karakteriyle Beyaz İnci Televizyon Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" dalında aday gösterildi.

        2005-2007 yılları arasında Atv'de yayınlanan Beyaz Gelincik adlı dizide Adanalı zengin bir ailenin holding yöneticisi olan Ömer'i canlandıran Petekkaya, bu rolüyle Türkiye'de tanınan yüzler arasına girmiştir.

        2010-2012 yıllarında yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizide canlandırdığı "Ali Kaptan" karakteriyle oldukça üstün bir oyunculuk göstermiştir ve tüm Türkiye tarafından sevilen isimlerden olmuştur.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ