Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Eşek Sütü Sabunu Faydaları ve Zararları Nedir? Eşek Sütü Sabunu Neye İyi Gelir, Faydaları Neler?
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Kozmetik ürünlere fazla paralar ödemeye artık gerek yok. Eşek sütü sabunuyla cildinizin bebek gibi güzelleşmesi cilt problemlerinden kurtulmak mümkün. Eşek sütü ihtiva eden eşek sütü sabununda çok sayıda mineral ve vitamin bulunur. Bunlar da özellikle cilde çok faydalıdır. Yalnızca cilde değil saça da eşek sütü sabunu kullanılabilir. Akneler, sivilceler ve cilt lekeleri de eşek sütü sabunuyla geçiyor. Bu içeriğimizde eşek sütü sabunu faydaları ve zararlarını sizler için araştırdık ve ayrıntılı bir şekilde ele aldık.

        Eşek Sütü Sabunu Faydaları

        Eşek sütü sabunun vücuda faydaları saymakla bitmez. Eşek sütü sabunu faydaları arasında öne çıkanları sizler için sıraladık;

        REKLAM
        • Akne, sivilce ve siyah nokta gibi sorunlardan kurtulmak için eşek sütü sabunu çok faydalıdır.
        • Ciltteki leke ve kararmalara eşek sütü sabunu çok iyi gelir ve bunları geçirir.
        • Cildin gençleşmesini sağlayan eşek sütü sabunu kırışıklıkların görünümünü hafifletir.
        • Cilde kolajen etkisi veren eşek sütü sabunu cilde dolgunluk ve sıkılık verir.
        • Cildin ph oranının dengelenmesini sağlarken aynı zamanda cilde parlaklık ve sağlıklı bir görünüm de kazandırmaktadır.

        Eşek Sütü Sabunu Zararları

        Faydaları saymakla bitmeyen eşek sütü sabunu zararları olabilir mi diye tedirgin olanlara herhangi bir zararı olmadığını söyleyebiliriz. Doğal içerikli bir sabun olduğu için herkes gönül rahatlığıyla eşek sütü sabununu kullanabilir.

        Eşek Sütü Sabunu Ne İşe Yarar?

        Eşek sütü sabunu ne işe yarar diye düşünenlere özellikle cilde çok fazla faydası olduğunu söylemek mümkündür. Ancak özellikle kırışıklıkların geçirilmesine fayda sağlayan eşek sütü sabunu gençlik iksiridir. Cilde gençlik verir. Ciltten pürüz, sivilce, akne ve siyah noktaların da temizlenmesine destek verir. Çeşitli nedenlerle oluşan cilt lekelerinin geçmesini sağlayan eşek sütü sabunu cilt kararmalarını da geçirir. Düzenli eşek sütü sabunu kullananların cildi ışıldar.

        REKLAM

        Eşek Sütü Sabunu Sivilceye İyi Gelir Mi?

        Eşek sütü sabunu çok faydalı olduğu için eşek sütü sabunu sivilceye iyi gelir mi diye merak edenler vardır. Eşek sütü sabunu hem var olan sivilceleri geçirir hem de yeni sivilce oluşumunun önüne geçer.

        Eşek Sütü Sabunu Yüzü Beyazlatır Mı?

        Eşek sütü sabunu cilde çok faydalıdır. Pek çok faydasının yanında eşek sütü sabunu yüzü de peeling etkisi gösterdiği için beyazlatır. Eşek sütü sabunu ciltte artık şeklinde kalan ölü derinin arınmasını sağladığı için yüzde beyazlatma etkisi vardır.

        Eşek Sütü Sabunu Ne Kadar Süre Kullanılmalı?

        Eşek sütü sabunu ne kadar süre kullanılmalı durumu ise ne için kullanılacağına bağlı olarak değişmektedir. Ancak genel olarak sabah ve akşam düzenli olarak eşek sütü sabunu kullanımı tavsiye edilmektedir. Faydasının anlaşılması için de ortalama 3 ile 6 ay arasında kullanılmalıdır.

        REKLAM

        Eşek Sütü Sabunu Saça Faydaları

        Eşek sütü sabunu yalnızca cilde değil saça da faydaları. Hatta eşek sütü sabunu saça faydaları mucizevidir. Hem saçları hem de saç derisini tamamen yenileyip saçın istenilen canlılığa sahip olmasını sağlar.

        Eşek Sütü Sabunu Cilde Faydası Var Mı?

        Eşek sütü sabunu cilde faydası var mı diye tereddüt edenler gönül rahatlığıyla cilt için kullanabilirler. Çünkü eşek sütü sabunu cilt için doğal nem terapisi sağlar. Zarar görmüş cilt dokusunu onarır, cildi yeniler ve cildi gençleştirir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ