Eski sevgilisi tarafından darp edilen Sibel: 9 defa yüzüme kafa attı
Kadına yönelik şiddetin ardı arkası kesilmiyor. Bu defa da Bursa'da yaşayan Sibel Kahraman, eski sevgilisinin saldırısına uğradı. Korkunç bir şekilde darp edilen genç kadın, "9 kez yüzüme kafa attı, darp raporu alıp şikayetçi oldum" dedi
ABONE OLBursa'da eski sevgilisi İ.Ş. (50) tarafından dövülüp, ölümle tehdit edilen Sibel Kahraman (33), savcılığa suç duyurusunda bulundu.
DHA'da yer alan habere göre burnu kırılan ve yüzünde morluklar oluşan Kahraman, "9 defa yüzüme kafa attı" dedi.
Sibel Kahraman, 2013 yılında erkek arkadaşı İ.Ş. ile tanıştı. İkili, uzun süre sevgili oldu ancak geçen yıl durum değişti. İddiaya göre; sözlü taciz ve cinsel içerikli mesajlarından rahatsız olan Kahraman, İ.Ş. ile görüşmeme kararı aldı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ