ESOGÜ öğrencilerinden yaşlılar için anlamlı etkinlik
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hemşirelik Bölümü öğrencileri, huzurevi sakinlerine yönelik anlamlı bir etkinlik düzenlediler.
Öğrenciler, Halis Toprak Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Yaşlılarla birlikte hafızayı güçlendirme ve dengekoordinasyon etkinlikleri yapan öğrenciler, onların sosyal etkileşimini destekleyen çalışmalar gerçekleştirdi. Etkinlik boyunca hem gençler hem de yaşlılar keyifli anlar yaşadı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.