Eskişehir'de işitme engelli Hazal'dan haber alınamıyor
ESKİŞEHİR'deişe gitmek için evden ve kendisinden haber alınamayan işitme engelli Hazal Güntay'ın (21) bulunması için arama çalışması başlatıldı.
ESKİŞEHİR'deişe gitmek için evden ve kendisinden haber alınamayan işitme engelli Hazal Güntay'ın (21) bulunması için arama çalışması başlatıldı.
Tepebaşı ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde ablası Elif Erdoğan ile birlikte oturan işitme engelli Hazal Güntay, dün sabah işe gitmek için evden çıktı. Güntay'ın işe gitmediği öğrenilirken, ablası ve yakınları çevrede yaptığı aramada genç kızı bulamayınca polis merkezine kayıp başvurusunda bulundu. İhbarla harekete geçen Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hazal Güntay’ın bulunması için çalışma başlattı. Elif Erdoğan, kız kardeşinin telefonunu yanına aldığını ancak çağrıları cevap vermediğini belirterek, görenlerin polise ihbarda bulunmasını istedi. Güntay'ı arama çalışmaları sürüyor.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.