Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ezgi Mola'dan 'kiracı' açıklaması: Birbirimize destek olmalıyız! - Magazin Haberi
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Ezgi Mola, önceki gün Nişantaşı sokaklarında objektiflere yansıdı. Gazetecilerle sohbet eden ünlü oyuncu, çok yorgun olduğunu ve her an uyuyabileceğini söyledi.

        2

        Mola, "Çok yoğun bir tempoda çalışıyorum. Dizi 10 gün sonra final yapacak, filmimiz 'Erşan Kuneri' de vizyona giriyor." dedi.

        3

        PANDEMİDE KİRA ALMAMIŞTI

        Ayrıca pandemi döneminde kiracılarının zor duruma düşmemesi için bir süre onlardan kira almayan 39 yaşındaki oyuncu, daha sonra yine örnek bir davranışta bulunarak zam döneminde de çok küçük bir zam yapmıştı.

        4

        "BİRBİRİMİZE DESTEK OLMAMIZ GEREKİYOR"

        Mola, basın mensuplarının konuyla ilgili soruları karşısında "Olması gerektiğine inandığım şeyi yaptım. Böyle dönemlerde birbirimize destek olmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

        5

        "YAŞITLARIMDAN DAHA BİLİNÇLİYİM"

        Öte yandan yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı işletmeci sevgilisi Mustafa Aksakallı ile evlilik yolunda ilerleyen Ezgi Mola, daha önce bilinmeyenlerini anlatmıştı. Ünlü oyuncu, 15 yaşından beri çalıştığı için çoğu yaşıtlarından daha bilinçli ve sorumluluk sahibi bir insan olduğunu ifade etmişti.

        6

        Mola, "15 yaşımdan beri çalışıp, hem kendime hem aileme bakıyorum. Küçük yaşta mecburiyetten aldığım sorumluluklarım beni çoğu yaşıtımdan daha bilinçli ve olgun bir insan yaptı. Herhalde, 'Kendini beğenmiş' demesinler ve şımarık görünmeyeyim gibi, 'Etraf ne der?' baskısı koydum kendime ama hiç gerek yok böyle otosansürlere." şeklinde konuşmuştu.

        7

        "HERKES GİBİYİM"

        "Mesleğin için kendini beslemeye nasıl devam ediyorsun?" sorusuna da yanıt veren Ezgi Mola, "Kendimi iyi hissedecek yerlerde ve kişilerle birlikte olmaya, kendime vakit ayırmaya çalışıyorum. Huzurlu olmaya çabalıyorum ama bir iş yokken kendimi oyuncu olarak beslemek pek de benlik bir şey değil. Hayatın akışı içinde oyuncu değil; herkes gibiyim." demişti.

        8

        "TİTİZLİĞİMLE YILLARDIR DALGA GEÇİLİR"

        Rol aldığı dizide temizlik takıntısı olan bir karaktere hayat veren oyuncu, rolüyle arasındaki benzerlikleri de anlatmıştı.

        "Titizliğimle yıllardır dalga geçilir." diyen Ezgi Mola, "Bundan 10 yıl kadar önce takıntılı olmanın da sınırından dönmüş olabilirim. Çok şükür ki döndüm, çünkü çok yorucu bir şey. Safiye'nin tatlı dile çok aç olduğunu, o çok sert yüzünü bir 'Seni çok seviyorum' cümlesiyle hemen yumuşatabildiğini biliyorum. Ben de öyleyimdir." şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ