Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Farah Zeynep Abdullah açıkladı: Çok şükür, daha kötüsü olmadı - Magazin haberleri
        1

        Son dönemin popüler oyuncuları arasında yer alan Farah Zeynep Abdullah, köpeklerinin kavgasını ayırırken sakatlanmıştı. Sağ el serçeparmağı kırılan ve başparmak tırnağı çıkan Zeynep Abdullah, yeni bir paylaşımda bulundu.

        Son sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan oyuncu, "Başparmak kırık olduğu için hala çok hassas. Tırnağın gidişatı belli değil. Serçe parmak daha iyi. Çok şükür, daha kötüsü olmadı" dedi.

        2

        "TELAŞ YAPTIM"

        'DJ Artz' lakaplı müzik prodüktörü Efe Çelik ile aşk yaşadığını duyuran Farah Zeynep Abdullah, ayrıca, "Köpekler kavga ediyordu. Ben araya girdim. Aslında azıcık su atsaydım da ayrılırlardı ama telaş yaptım. Kimseye durduk yere zarar vermez hayvanlar. İstemeden oldu tabii ki" şeklinde konuştu.

        Ünlü isim, geçtiğimiz günlerde de, "Eylül'le Boldi kavga ederken araya girdim. Serçe parmağım kırıldı, başparmak tırnağım çıktı. Onu da diktiler. Olaylar olaylar..." ifadelerini kullanmıştı.

        3

        YENİ AŞK!

        Öte yandan bir dönem Ahmet Rıfat Şungar ve Doğu Demirkol gibi isimlerle aşk yaşayan Farah Zeynep Abdullah, yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Ünlü oyuncu, 'DJ Artz' lakaplı müzik prodüktörü Efe Çelik ile birliktelik yaşadığını duyurmuştu.

        4

        İLAN ETTİ

        31 yaşındaki Farah Zeynep Abdullah, sevgilisinin elini tuttuğu bu fotoğrafı 1 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşarak, aşkını ilan etmişti. Takipçileri, ünlü oyuncuya, "Mutluluklar" mesajları yağdırmıştı.

        5

        "EVLİLİĞE YETERİNCE SOĞUĞUM" DEMİŞTİ

        Oyuncu, geçtiğimiz aylarda, "Benimle ilgili varsayımlar" başlığı altında gelen yorumlara karşılık vermişti.

        Bir takipçisi Abdullah'a "Evliliğe çok soğuksun bence" yorumunu yapmıştı. Farah Zeynep Abdullah, o kişiye, "Çok demeyelim de, yeterince soğuğum diyelim" şeklinde yanıt vermişti.

        6

        "O DÖNEM PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU"

        Son dönemde bağırsak mantarı ve ayağına giren cam nedeniyle sağlık sorunları yaşadığını açıklayan Farah Zeynep Abdullah, "O dönem psikolojim çok bozuldu" ifadelerini kullanmıştı.

        Oyuncu, "Kilo verince 'Ah, yazık! Kilo al', alınca da bir beğenmemezlik... Acayip bir baskı kuruluyor kadınların üzerine, sadece fiziği ve görüntüsüyle ilgili. Oysa sağlıklı ve mutlu olmamız değil mi önemli olan?" demişti.

        7

        İSYAN ETMİŞTİ

        Zeynep Abdullah, Twitter hesabından bazı kişilerin, insanların kiloları hakkında yorum yapması konusunda isyanını dile getirmişti.

        8

        "KİLO MUHABBETİ BİTSİN"

        Abdullah, Twitter hesabından, "Kilo verince 'Aaa hasta mısın?' Kilo alınca 'Ooo maşallah.' Kilo muhabbeti bitsin. Bırakın insanları, nasıl sağlıklı ve mutlu olcaklarsa bir salın yaa!" mesajını yayınlamıştı.

        9
        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ