Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fatih Terim kararını verdi! Gençlerbirliği Galatasaray'ın muhtemel 11'i (Saat kaçta, hangi kanalda?) - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği'ne konuk olacak. Eryaman Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı, hakem Halil Umut Meler yönetecek.

        2

        UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında Fransa temsilcisi Paris Saint-Germain'e evinde 1-0 yenilen Galatasaray ise Süper Lig'de haftaya 7. sırada başladı.

        3

        Sezonun ilk 6 maçında attığı kadar kalesinde gol gören (6'şar) sarı-kırmızılı takım, 1 mağlubiyet, 2 galibiyet ve 3 beraberlik sonucunda hanesine 9 puan yazdırdı.

        4

        3 EKSİK VAR

        Galatasaray'da Radamel Falcao, Mario Lemina ve Christian Luyindama, sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek.

        5

        BELHANDA MASKEYİ ATABİLİR!

        Birkaç hafta önce çenesi kırıldığı için ameliyat edilen ve Fenerbahçe ile PSG maçlarında maske takarak sahaya çıkan Younes Belhanda’nın artık maske takma zorunluluğu yok…

        6

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre PSG maçının ikinci yarısına da kendi isteğiyle maskesiz çıkan Faslı yıldızın, doktorlardan onay aldığı ve istememesi halinde maskesiz oynayabileceği öğrenildi.