Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Jorge Jesus tehlikesi: Talipleri artıyor - Spor haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Sezon başında Fenerbahçe'nin başına geçerek 1 yıllık sözleşme imzalayan Jorge Jesus'un talipleri artıyor.

        2

        Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde grupları 14 puan ile namağlup tamamladı. Fenerbahçe bu süreçte 13 gol atarken kalesinde 7 gol gördü.

        3

        Süper Lig'de de müthiş bir performans sergileyen Fenerbahçe, Dünya Kupası arasına 29 puanla lider girdi. Jorge Jesus'un öğrencileri 13 maçta 36 gol attı.

        4

        FENERBAHÇE YENİ KONTRAT YAPMAK İSTİYOR

        Fenerbahçe'de yönetim, başarılı performansı sonrası Jesus ile bir an önce yeni kontrat yapmak için kolları sıvadı. Ancak son dönemde özellikle Brezilya basınında çıkan haberler Fenerbahçe'nin canını sıkıyor.

        5

        Jesus’un, Dünya Kupası sonrası görevini bırakacak olan Tite’nin yerine Brezilya Milli Takımı'nın başına geçebileceği iddiası vardı. Ardından Portekiz Milli Takımı için de Jesus’un adı geçmeye başladı.

        6

        FLAMENGO JESUS İÇİN DEVREDE

        Flamengo’nun tecrübeli teknik adamı yeniden göreve getirmek için harekete geçtiği iddia ediliyor. Flamengo Junior’ın yerini Jorge Jesus ile doldurmak için ekonomik anlamda tüm imkanları seferber ettiği öne sürülüyor.