Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe FLAŞ İDDİALAR! Son dakika: Fenerbahçe'ye 2 dünya yıldızı! - Fenerbahçe transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        LUCAS BIGLIA

        Fenerbahçe'nin ilk transferi olması bekleniyor. Oyuncuyla anlaşan kulüp, Karagümrük'le de ufak pürüzleri halledip imzayı attırmayı planlıyor.

        2

        STEVEN CAULKER

        Alanyaspor'la sözleşmesi biten Steven Caulker için görüşmeler sürüyor. Trabzonspor'un da istediği İngiliz stoperle anlaşmanın yakın olduğu belirtildi.

        3

        DAVIDE SANTON

        İtalya basını, Romalı Davide Santon'un Fenerbahçe'nin radarından olduğu öne sürdü. 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki sağ bekin ismi daha önce Başakşehir'le de anılmıştı.

        4

        MARCELO

        İspanya'dan Mundo Deportivo, Fenerbahçe'nin Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Marcelo'yu istediğini yazdı. 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki oyuncuya birçok talip olduğu belirtilirken en yüksek teklifi sarı-lacivertli takımdan geldiği kaydedildi. 14 yıldır Real Madrid forması giyen Brezilyalı sol bek, yıllık 12 milyon euro kazanıyor.

        5

        JEROME BOATENG

        10 yıllık Bayern Münih kariyeri sona erdi. Sözleşmesi biten 32 yaşındaki stoper için Alman basınında flaş bir iddia geldi. Bild, tecrübeli stopere Roma'dan büyük istek olduğunu aktarırken, ilgilenen diğer kulüplerin Lazio, Monaco ve Fenerbahçe olduğunu yazdı.

        6

        DOĞAN ALEMDAR

        Harun Tekin'in sözleşmesinin bitmesiyle yedek kaleci arayışına giren Kanarya'nın gündeminde Doğan Alemdar var. Kayserisporlu genç file bekçisine Avrupa ve Türkiye'den başka taliplerin de olduğu belirtilirken Fenerbahçe'nin resmi girişimlere başlayacağı öğrenildi.

        7

        VEDAT MURIC

        Sezon başında Lazio'ya transfer olan Vedat Muric'in kiralanması için görüşmeler yapılıyor. Lazio'da teknik direktör değişimi yaşanması ve bunun ardından İtalyan ekibinin kesin kararını vermesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ