Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Divan Kurulu’nda gerginlik - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısında gerginlik yaşandı. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Üyesi Engin Turan, Vefa Küçük’ün aleyhinde yaptığı konuşma sonrasında salonda gerginlik çıktı. Turan, yaptığı konuşmada, "Ferruh Manav'ı rahmetle anıyorum. Vefa Küçük'ü ona yaptığı divandaki uygulamalarını reddediyorum, onu konuşturmamıştır. Hangi ruh haliyle burada oturuyor, şaşırıyorum" sözlerinin ardından divan üyeleri tepki gösterdi. Üyelerin yanı sıra Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar da Engin Turan’dan kürsüden inmesini istedi. Konuşma yaptığı yerden ayrılan Turan’a üyeler tepki gösterince arbede yaşandı. Daha sonra Engin Turan’ı güvenlik görevlileri salondan çıkarttı.

        REKLAM

        VEFA KÜÇÜK: NE OLDUĞU BELİRSİZ BİRİNİN ÇIKIP KONUŞMASINI KABUL ETMİYORUM

        Fenerbahçe Eski Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, kendisi hakkında kürsüde tenkitlerde bulunan Yüksek Divan Kurulu Üyesi Engin Turan’a tepki gösterdi.

        Fenerbahçe’de gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda eski divan başkanı Vefa Küçük, kendisine kürsüde tenkitlerde bulunan bir üyenin konuşması üzerine açıklamalarda bulundu. 9 Nisan’da bir seçim yarışı yaptıklarını belirten Küçük, “8 sene şerefle taşıdığım yüksek divan kurulu başkanlığını 9 Nisan’da sizlerin oylarıyla Uğur Dündar ve arkadaşları kazandı. Divan kurulunu 2 sene Uğur Dündar ve arkadaşları yönetecek. Ben aday olarak buna saygı duydum. O gün de seçim sonucunda kendisini kürsüde tebrik ettim ve sizlere teşekkür ettim. Benim bu kulübe yaptığım hizmetleri tamamını bazıları inkar etse de Allah biliyor. Konuşma yapan arkadaş tenkit etti, edebilir. Onun kalbine girememişiz olabiliriz. Ama burada 8 sene bu görevi yapmış, 32 yıllı kulüp üyesi olan ve kulüpte çeşitli dönemlerde yönetim kurulu üyeliği yapmış Vefa Küçük’e dil uzatamaz. Yaptığı bu hareket dün kulüp başkanımızın ve bugün divan başkanımızın yaptığı birlik ve beraberlik içinde olmamızı gereken ortamda provoke eden, birliğimize gölge düşüren, kulübe hizmet etmiş bizler gibi insanlara leke sürmeye yeltenen o şahsın konuşmasını yok sayıyorum. Birileri çıkıp burada herkesin huzurunda birlik beraberliğimize kasteden şekilde görev yapmış bir kişiyi, yani beni tenkit ederse, sizlerin tepkisiyle, sizlerin alkışlı protestosuyla karşılaşıp bu salondan kaça kaça gider ve gitti. Bugünün muhabbetine ve önemine, 28 kupamızın nasıl Türk kamuoyunda kabul göreceğini birlik beraberlik sergilerken ne olduğu belirsiz birinin çıkıp benim şahsımı hedef alan kulübümüzü bölen beyanlarını kabul etmiyorum” dedi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ