Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel ile çalıştı - Haberler - Fenerbahçe Haberleri

        Süper Lig'in 25. haftasında evinde Denizlispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Ersun Yanal'ın ayrılışından sonra takımı çalıştıran isimler Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel olurken Belözoğlu'nun oyunculara sürekli uyarıda bulunması dikkat çekti. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan çalışmalar daha sonra 5'e 2 top kapma çalışmasıyla devam ederken, antrenmanın son bölümünde ise sarı-lacivertli futbolcular taktik çalıştı.

        BU 4'LÜYÖNETİMİNDE ÇIKACAK

        Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre; Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu, bir yandan tedavi olduğu için antrenmana futbolcu olarak katılmadı. Tecrübeli futbolcu, iyileşmesi durumunda antrenmanlara da katılacak. Eğer bir sürpriz olmazsa Kanarya, teknik direktör konusunda bir son dakika sürprizi yaşanmazsa Denizlispor maçına Zeki Göle, Fatih Yıldız, Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu yönetiminde çıkacak.

        Öte yandan takımda sakat oyuncuların fazlalığı sebebiyle genç oyunculardan takviye de yapıldı. Bu oyuncular arasında Ömer Faruk Beyaz da vardı. Ömer Faruk daha önce de bazı antrenmanlara katılmıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ