Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin transfer listesi - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Gözünü gelecek sezona diken Fenerbahçe, şampiyonluk için güçlü ve alternatifli bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

        2

        Habertürk Spor'dan Ahmet Hamdi Girgin'in haberine göre; sezon sonunda sportif direktörlük görevine resmen başlayacak olan Emre Belözoğlu ile yönetim transferleri bir an önce bitirip yeni sezona hazır girmek istiyor.

        3

        Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Habertürk TV'de transferle ilgili şu sözleri söyledi:

        4

        "Transfer konusunda isimleri bir yere koyalım, profile, eksiklerimize bakalım. İstediğimiz kaliteyi stopere koyamadık. 4 sporcumuzun kontratı bitiyor, biri gitti. (Isla= İki tane net, hızlı kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Fazla maaşlar veriyoruz. Daha fazla kaliteye daha az maaşlar vermemiz lazım. Pandemi bir fırsat yaratacak. Altyapıya transferde harıl harıl çalışma var.

        5

        5-6 oyuncuyla anlaşma konusunda belli noktaya geldik. Eksiklerimizin hepsi tamam mı, değil. Birkaç hafta içinde daha netleşir. Biz Türk oyunculara ağırlık veriyoruz, bu gidişle yabancı oyunculara kısıtlama gelecek. Türkiye'yi bilen yabancı oyunculara ağırlık veriyoruz. Genç tecrübeli karışımını daha iyi yapmak istiyoruz."

        6

        Fenerbahçe, ilk olarak Sivasspor'la kontratı biten Mert Hakan Yandaş ile söz kesti. Kanarya'da kaleci pozisyonu hariç tüm bölgelere transfer düşünülüyor.

        7

        Kulübe ciddi bonservis bedeli getirmesi beklenen Vedat Muric ve Ozan Tufan'ın durumları transferde belirleyici olacak. Oyuncuların takımda kalması istense de yüksek teklifler değerlendirilecek.

        8

        Emre Belözoğlu, Türkiye'de olduğu gibi İtalya'da da ilişkilerini kullanarak transfer çalışmaları yapıyor. Serie A'dan birkaç oyuncuyu yeni sezonda Fenerbahçe kadrosunda göreceğiz.

        9

        Transfer sezonu açıldığı gibi imzaları peş peşe attırması beklenen Fenerbahçe'nin listesinde yer alan oyunculardan bazıları...

        25

        Kenan Karaman

        26

        Gerson Rodrigues

        27

        Diego Laxalt

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ