Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'nde muhtemel rakipleri belli oldu! 2022 Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman oynanacak? Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri - Futbol Haberleri

        Liglerin sona ermesinin ardından gözler Avrupa maçlarına çevrilirken, ülkemizi Avrupa'da temsil edecek takımlarda belli oldu: Trabzonspor, Fenerbahçe, Konyaspor, Başakşehir ve Sivasspor takımları Avrupa biletini alan takımlar oldu. Peki 2022-2023 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön elemeden katılacak olan Fenerbahçe ilk maçını ne zaman oynayacak, rakipleri kim olacak? İşte Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'nde muhtemel rakipleri!

        FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE MUHTEMEL RAKİPLERİ BELLİ OLDU!

        Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda mücadelesine başlayacak. Bu turda Fenerbahçe, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ve ya Danimarka ekibi Midtjylland ile eşleşecek. Bu iki takımdan biriyle eşleşmesi, Fenerbahçe'nin sonraki turlardaki torbasını da belirleyecek.

        Sporx'in haberine göre, Fenerbahçe, Dinamo Kiev ile eşleşir ve turu geçerse UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda mücadele edecek. Muhtemel rakipleri ise Monaco, Midtjylland - AEK Larnaca galibi, Sturm Graz ve Union Saint-Gilloise olacak.

        Fenerbahçe, Midtjylland ile eşleşir ve turu geçerse UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda mücadele edecek. Muhtemel rakipleri ise Benfica, Rangers, Dinamo Kiev - AEK Larnaca galibi ve PSV Eindhoven olacak.

        Sarı lacivertli ekip, eğer 3. ön eleme turunu da geçerse gruplar öncesi son aşama olan play-off turuna kalacak. Buradaki muhtemel rakipleri ise bir önceki turdaki eşleşmesine bağlı olarak değişecek. Benfica veya Rangers ile eşleşip play-off turuna kalırsa seri başı olacak. Dinamo Kiev veya PSV Eindhoven ile eşleşir play-off turuna kalır ise seri başı olamayacak.

        Şampiyonlar Ligi ön eleme turları tarihleri şu şekilde:

        REKLAM

        FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME MAÇLARI NE ZAMAN 2022?

        2. Ön Eleme Turu:

        Kura Çekimi: 15 Haziran

        İlk Maçlar: 19-20 Haziran

        Rövanşlar: 26-27 Haziran

        3. Ön Eleme Turu:

        Kura Çekimi: 18 Temmuz

        İlk Maçlar: 2-3 Ağustos

        Rövanşlar: 9 Ağustos

        Play-off Turu Eşleşmeleri:

        Kura Çekimi: 1 Ağustos

        İlk Maçlar: 16-17 Ağustos

        Rövanşlar: 23-24 Ağustos

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ