Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçeli yıldız itiraf etti! (Fenerbahçe haberleri) - Fenerbahçe Haberleri

        NETO ŞAŞTI KALDI: BEN BÖYLE BİR MAÇ OYNAMADIM

        Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre; Ligin ilk yarısının son haftasında oynanan Atiker Konyaspor maçının ardından sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Luis Neto, Başakşehir karşısında 11’de yerini alırken, sergilediği performansla da beğeni topladı.

        Mücadeleye ufak hatalarla başlasa da kalan sürede Neustadter’le iyi bir uyum yakalayan Portekizli, arkadaşlarıyla maçın yorumunu yaparken, taktik disipline dikkat çekti.Neto, “Ben hayatımda böylesine her anı planlanmış ve bir santranç maçı gibi hamleleri düşünülmüş bir karşılaşma oynamadım. Çalıştığımız her şey sahada yaşandı, harikaydı” dedi.

        MEHMET TOPAL ATEŞİ YAKTI: BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ

        Josef de Souza ile orta sahada inanılmaz bir efor gösteren Mehmet Topal, Başakşehir galibiyetinin ardından büyük sevinç yaşadı. Mücadele öncesi Kaptan Volkan Demirel’lebirlikte takımı motive etmek için ekstra çaba sergileyen deneyimli orta saha, Kocaman’ın ardından soyunma odasında kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

        “Beni dinleyin” diyerek sözlerine başlayan Topal’ın “Sahada mükemmel bir takım olarak yer aldık. Bizim yolumuz açık. Lig asıl şimdi başladı ve biz şampiyon olacağız, biz buyuz” şeklindeki sözleri alkışlandı.

        ÇOCUKLARI İSTEDİ FERNANDAO YAPTI: HULK GİBİ SEVİN BABA

        Sarı-Lacivertliler’in flaş galibiyetinde iki gol atarak başrol oynayan Fernandao’nun çocukları, babalarının gol atacağını hissetti. Babalarını çizgi film kahramanı Hulk’a benzeten minikler, maça giderken tecrübeli futbolcuya, “Baba sen bizim kahramanımızsın, şimdi git Fenerbahçe için goller at ve Fenerbahçe’nin de kahramanı ol. Golünü atınca da Hulk gibi sevin” dedikleri öğrenildi.

        “Tamam çocuklar, eğer gol atarsam sizin için öyle sevineceğim” yanıtını veren Sambacı,çocuklarından “Hayır baba, atarsam diyemezsin, atacaksın ve Hulk gibi sevinip bize göstereceksin” karşılığını aldı.

        Bu konuşmanın ardından ekstra bir motivasyonla sahaya çıkan Brezilyalı forvet, attığı ilk golden sonra Hulk’un taklidini yaparak çocuklarının isteğini yerine getirdi.

        GIULIANO: AİLEMİN BANA İHTİYACI VARDI

        Sahada yer aldığında Fenerbahçe hücumlarına net bir etki sağlayan Giuliano, Başakşehir önünde gol atamasa da sakatlık dönüşü iyi sinyaller verdi.

        Omzu tam iyileşmese de risk alıp hocasından formayı kapan Sambacı, soyunma odasında şu ifadeleri kullandı: “Bana burada bir aileye dahil edildiğim ve bu ailenin önemli bir parçası olduğum, büyük bir sevgi çemberiyle hissettirildi. Bu ailenin en zor günlerinden biri bu maçtı, bana ihtiyaçları vardı. Ben o sevginin karşılığını vermeliydim. Ailemin bana ihtiyacı olduğunda sahadaydım ve şimdi çok mutluyum.”

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ