Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş Seçim Sonuçları: 28 Mayıs 2023 Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonucu ile Erdoğan ve Kılıçdaroğlu Oy Oranları nasıl, kim önde?
        1

        14 Mayıs’ta yapılan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49.52, Kemal Kılıçdaroğlu 44.88, ATA İttifakı adayı Sinan Oğan 5.17 ve Memleket Partisi lideri Muharrem İnce ise yüzde 0,43 oranında oy aldı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 50+1 salt çoğunluk sağlanamaması nedeyile seçimler ikinci tura kaldı. Bu nedenle Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri 28 Mayıs Pazar günü seçimleri yeniden yapıldı. Seçimler tamamlandı, yayın yasağı ise kaldırıldı. Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş Cumhurbaşkanı Seçim Sonucu ile Erdoğan ve Kılıçdaroğlu Oy Oranları netlik kazanacak. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş seçim sonuçları ve oy oranları, habertürk.com üzerinden görüntüleniyor. İşte 2023 Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş Cumhurbaşkanlığı Seçimi Sonuçları

        2

        FİNİKE, GAZİPAŞA, GÜNDOĞMUŞ SEÇİM SONUÇLARI HABERTURK.COM'DA OLACAK

        Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için sandık başına giden seçmenler için ülke genelinde oy verme başlangıç ve bitiş saatleri 08.00 ile 17.00 arasında gerçekleşti.

        SEÇİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        YSK, saat 18.15 itibarı ile yayın yasağının kaldırıldığını açıkladı. 2023 Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş Seçim Sonuçları ve Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranları Haberturk.com Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş Seçim Sonucu sayfasında.

        2023 FİNİKE SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        2023 GAZİPAŞA SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        2023 GÜNDOĞMUŞ SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        TÜRKİYE GENELİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        FİNİKE, GAZİPAŞA, GÜNDOĞMUŞ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUCU VE ADAYLARIN OY ORANLARI

        Tüm ilçelerin olduğu gibi 28 Mayıs 2023 Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Haberturk.com'un Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş Seçim Sonuçları ekranından canlı takip edebilirsiniz. Hemen aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş Seçim Sonuçları sayfasını görüntüleyebilir ve Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun aldığı toplam oy sayısı ile oy oranını görüntüleyebilirsiniz.

        2023 FİNİKE CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        2023 GAZİPAŞA CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        2023 GÜNDOĞMUŞ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        Haberi Hazırlayan: Hacer Tonay

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ