Galatasaray'a yaklaşık 130 dönümlük arazi tahsisi
Büyükçekmece Belediyesi tarafından Galatasaray Kulübüne tahsis edilen spor ve sosyal tesis alanı için imza töreni yapıldı. Törende açıklamalarda bulunan Hasan Akgün, "Daha önce Galatasaray Kulübüne tahsis ettiğimiz arazi ile ilgili yeni bir işlem ve yer teslimi yapacağız. Çevresiyle 130 dönümü bulacak alanda Galatasaray Kulübü, altyapıda bir sporcu fabrikası gibi çalıştırılabilecek tesisler dizisi yapmak için çalışmalarını mutlaka başlatacaktır." diye konuştu
ABONE OLBüyükçekmece Belediyesinde düzenlenen törene, belediye başkanı Hasan Akgün, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, başkan yardımcısı Yusuf Günay ve genel sekreter İlber Aydemir katıldı.
Törende açıklamalarda bulunan Hasan Akgün, "Daha önce Galatasaray Kulübüne tahsis ettiğimiz arazi ile ilgili yeni bir işlem ve yer teslimi yapacağız. Çevresiyle 130 dönümü bulacak alanda Galatasaray Kulübü, altyapıda bir sporcu fabrikası gibi çalıştırılabilecek tesisler dizisi yapmak için çalışmalarını mutlaka başlatacaktır." diye konuştu.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ