Galatasaray: 2 - Beşiktaş: 1 | MAÇ SONUCU
Galatasaray - Beşiktaş derbisinin tüm detayları HTSPOR'da. Galatasaray, Süper Lig'in 13. haftasındaki derbi maçta Beşiktaş'ı Icardi'nin attığı gollerle 2-1 yendi. Öte yandan ev sahibi ekipte Icardi ve Kerem'in şutları direkten geri döndü. Bu sonucun ardından Galatasaray 24 puana yükselirken, Beşiktaş 22 puanda kaldı
ABONE OLSüper Lig'in 13. haftasında oynanan derbi maçta Galatasaray evinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri; 18 ve 59. dakikalarda Icardi kaydetti. 24 puana yükselen Cimbom, Süper Lig'de Beşiktaş ile sahasında yaptığı son 6 derbide mağlup olmadı.
Nef Stadı'nda oynanan mücadelenin 18. dakikasında Galatasaray 1-0 öne geçti. Rashica'nın sert ortasında arka direkteki Barış Alper, topu kafayla altıpas gerisindeki Icardi'ye indirdi. Arjantinli yıldız, bekletmeden çok sert bir şut çıkardı ve topu ağlara gönderdi.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ