Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da son dakika transfer haberleri! Okan Buruk'un raporu ortaya çıktı! İşte Galatasaray'ın transfer listesi - Galatasaray Haberleri
        1

        Dursun Özbek önderliğinde yeni bir yapılanmaya giden Galatasaray'da transfer çalışmaları da sürüyor. Okan Buruk'la el sıkışan sarı-kırmızılılar, başarılı teknik direktörün raporu doğrultusunda girişimlerini sıklaştırdı.

        2

        Uzun süredir mevcut kadro üzerinde ekibiyle birlikte çalışmalar yapan Buruk eksiklere dair raporunu da yönetime sundu. İşte Galatasaray'ın transfer listesi ve son gelişmeler...

        3

        SAVUNMADA ÖNCELİK SAĞ BEKE DÖNDÜ

        Kaleye herhangi bir takviye istemeyen Buruk'un savunmadaki önceliği sağ bek oldu.

        4

        Orta sahada yabancı oyuncular tercih edecek olan Buruk, savunma bölgesine yabancı kuralı nedeniyle yerli takviyeleri talep etti. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda önceliği de sağ bek rotasyonu oldu.

        5

        Sassuolo ile bir süredir masada bulunan Galatasaray'ın Mert Müldür için 8 milyon Euro'ya kadar çıkan bir teklif yaptığı öne sürülüyor.

        6

        Mert Müldür'ün Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı belirtilirken Buruk stoper bölgesine de Marcao'nun ayrılığı durumunda takviye istedi.

        7

        Marcao'nun kulüpten ayrılmak istemesi ve Sevilla'nın resmi teklifi sonrasında Abdülkerim Bardakcı'yı renklerine bağlayan sarı-kırmızılılar, Jason Denayer ile de temasta.

        8

        Lyon'dan ayrılan ve bonservisi elinde bulunan Belçikalı yıldız geçen günlerde Türkiye'ye gelmiş ve Galatasaray'ın futbol direktörü Cenk Ergün'le masaya oturmuştu.

        9

        Euro talep ettiği; sarı-kırmızılıların teklifinin ise imza parası dahil toplamda 8 milyon Euro olduğu öne sürülüyor.

        10

        Belçikalı futbolcunun diğer kulüplerden bu parayı bulamaması durumunda Galatasaray'a 'Tamam' diyebileceği belirtiliyor.

        11

        Galatasaray'da transferde diğer alternatifler ise Kaan Ayhan ve Onur Bulut...

        12

        Bonservisi yine Sassuolo'da bulunan Kaan Ayhan'ı da transfer etmek isteyen sarı-kırmızılılar, milli futbolcu için 5 milyon Euro'luk talep sonrasında bu transferde şimdilik beklemeye geçti.

        13

        Galatasaray sağ bekte Mert Müldür'de sonuç alamaması durumunda ise Kayserispor'la çıkış yakalayan Onur Bulut'u gündemine alacak ve resmi teklifini sunacak.

        14

        ORTA SAHA SİL BAŞTAN!

        Okan Buruk, Cenk Ergün'le birlikte yaptığı görüşmeler sonrasında orta sahanın baştan aşağı değişmesini istedi ve bu konuda fikir birliğine varıldı.

        15

        Alexandru Cicaldau, Taylan Antalyalı ve Berkan Kutlu'ya teklif gelmesi durumunda değerlendirilmesini talep eden Buruk, Aytaç Kara'yı da kadroda düşünmüyor.

        16

        Buraya en az iki takviye talep eden Buruk özellikle skor da üretebilen, çift yönlü oyuncularla oynamak istediğini yönetime sürekli olarak bildiriyor.

        17

        Galatasaray'ın bu bölge için öncelikleri ise Aston Villa'dan Morgan Sanson ve Standard Liege'den Nicolas Raskin...

        18

        İki oyuncunun da topla meziyetleri ve topla alan kat edebilme özellikleri, Okan Buruk'un bu bölgeye istediği oyuncularda aradığı ilk kabiliyetler...

        19

        Okan Buruk'un 6 numaraya da kesici özelliği bulunan ve fiziksel açıdan bu bölgeyi doldurabilecek bir oyuncu istemesi sonrasında Galatasaray, Fenerbahçe'nin de gündeminde olan William Carvalho'yu gündemine aldı.

        20

        Real Betis'in oyuncunun 3 milyon Euro'luk maaşından çıkmak istemesi üzerine devreye giren sarı-kırmızılılar bu transferde uygun şartları oluşturmak istiyor.

        21

        Galatasaray'ın alternatifleri arasında ise Antalyaspor'dan 1 milyon Euro'ya çıkış maddesi bulunduğu belirtilen Fernando.

        22

        KANAT FORVET DE İSTENİYOR

        Kerem Aktürkoğlu, Emre Akbaba ve Yunus Akgün'ün mutlaka takımda tutulması gerektiğini raporlayan Okan Buruk bir tane de kenar forvet transferi yapılmasını istedi.

        23

        Galatasaray'ın bu bölgedeki önceliği ise daha önce de scout ekibinin önerisiyle gündeme gelen Ola Solbakken...

        24

        Bodo/Glimt'le olan sözleşmesi 6 ay sonra sona erecek yıldız oyuncu için devreye giren Galatasaray'ın Norveçli oyuncuyla el sıkışmak üzere olduğu belirtildi.

        25

        FORVETE BİRİ YERLİ İKİ TAKVİYE!

        Buruk'un önem verdiği bölgelerden biri de santrfor. Zaman zaman çift santrforlu bir dizilimi tercih eden ve bu bölgede pres gücü de bulunan golcü talep eden Buruk, santrfor rotasyonunun da değişmesini istedi.

        26

        Mustafa Muhammed'e Fransa'dan ilgi bulunsa da henüz bonservisine yönelik bir teklifin gelmemesi sonrasında Bafetimbi Gomis ve Mbaye Diagne ikilisinden birinin kadroda düşünülmediği belirtildi.

        27

        Diagne'nin geçen sezonu sakat kapatması ve durumunun belirsiz olması üzerine Buruk'un Senegalli golcünün durumuna kampta bakmak istemesi sonrasında gelişmelere göre Gomis'le yollar ayrılabilir.

        28

        Yabancı kuralı nedeniyle bu bölgeye yerli takviyesi de yapmak isteyen Galatasaray'ın gündeminde ise Halil Dervişoğlu ve Umut Bozok yer alıyor.

        29

        Brentford'un yüksek bonservis talebi sonrasında Halil Dervişoğlu için yavaş hareket eden sarı-kırmızılılar, Umut Bozok'un da düzenli forma giyebileceği bir yere gitmesi nedeniyle bu bölge için temkinli hareket ediyor.

        30

        Diğer yandan Galatasaraylı olduğu bilinen ve geçen sezonu gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok, sarı-kırmızılı kulüpten haber bekliyor ve diğer teklifleri bekletiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ