Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Orta sahaya dünya yıldızı! Avrupa'ya çıkarma yapıldı... Galatasaray'dan Son Dakika Transfer Haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Domenec Torrent'le yollarını ayıran ve Okan Buruk'la anlaşma sağlayan Galatasaray'da gündem artık transfer... Gelecek sezon mutlaka şampiyon olmak isteyen sarı-kırmızılılar çalışmalarını da sürdürüyor.

        2

        Galatasaray'da göreve resmi olarak geçen günlerde başlayan futbol direktörü Cenk Ergün, Okan Buruk'la da istişareleri sonrasında Avrupa'ya çıkarma yaptı!

        3

        İLK HEDEF ORTA SAHA

        Galatasaray'ın transferdeki önceliği orta saha... Sarı-kırmızılılar bu bölgeyi sil baştan yenilemek istiyor.

        4

        Hem 6 hem de 8 numaraya iki adet 'güvenilir' oyuncu almak isteyen Galatasaray'ın ilk hedefi de PSG'li Idrissa Gueye...

        5

        PSG'nin kadro yapılanmasında düşünülmeyen ve kulüpten ayrılmak isteyen 32 yaşındaki oyuncu için Cenk Ergün kolları sıvadı.

        6

        Ergün'ün İtalya'da Sassuolo ile görüştükten sonra Fransa'ya giderek Gueye için temaslarda bulunacağı öne sürüldü.

        7

        NICOLAS RASKIN DE GÜNDEMDE

        Galatasaray'da Sensibile ile yolların ayrılmasının ardından yeniden aktif bir rol alan Scout ekibinin de önerisiyle birlikte Nicolas Raskin geldi.

        8

        Standard Liege'in 21 yaşındaki Belçikalı yıldızı için Okan Buruk'un da olumlu rapor vermesi sonrasında Galatasaray'ın Belçika ekibiyle dirsek temaslarına başladığı iddia edildi.

        9

        Lille, Anderlecht, Genk ve Leeds United'ın da oyuncuyla ilgilendiği; Standard Liege'in ise 21 yaşındaki yıldızdan 6-7 milyon Euro civarında bir bonservis beklentisinin bulunduğu kaydedildi.

        10

        ÇİZME'DE KRİTİK ZİRVELER

        Galatasaray'da orta sahadan sonra öncelik stoper ve sağ beke veriliyor.

        11

        Avrupa'dan talipleri bulunan Marcao ve Nelsson'un dışında sağ bekte iki yabancı oyuncu kullanmak istemeyen sarı-kırmızılılar bu bölgelerden birine yerli takviyesi yapmak istiyor.

        12

        Cenk Ergün hem Kaan Ayhan hem de Mert Müldür'ün bonservislerini elinde bulunduran Sassuolo kulübü ile masaya oturdu ve iki oyuncu için de bilgi aldı.

        13

        İtalyan ekibi Mert Müldür'ün ayrılığına sıcak bakmazken, Kaan Ayhan için ise görüşmeler yapabileceklerini bildirdi.

        14

        VEDAT MURİÇ BOMBASI!

        Cenk Ergün'ün hedefindeki diğer bir isim ise Vedat Muriç. RadioSei'nin haberine göre sarı-kırmızılıların yeni teknik direktörü Okan Buruk, eski öğrencisi Vedat Muriç'in transferini istedi.

        15

        Geçen sezonu Mallorca'da kiralık olarak geçiren Kosovalı golcü için İspanyol ekibinin, Lazio'nun beklentilerine maddi açıdan yanıt veremediği kaydedildi.

        16

        Haberde Galatasaray'ın Gomis'le yollarını ayırarak Meriç için bütçe açmayı planladığı ve Mallorca'dan daha iyi bir rakam ile Lazio'nun kapısını çalabileceği belirtildi.

        17

        Okan Buruk'la Çaykur Rizespor'da çalışan Muriç, 34 lig maçında 17 gol 8 asistlik performans sergilemiş ve Fenerbahçe ile Galatasaray arasında transfer yarışına neden olmuştu.

        18

        BREZİLYA'DAN SCARPA İDDİASI

        Brezilya basınında çıkan habere göre Galatasaray'ın orta saha için ilgilendiği diğer bir oyuncu Gustavo Scarpa.

        19

        Brezilya'da çeşitli kulüplerde top koşturmuş ve kupalar kazanmış olan 28 yaşındaki orta sahanın Avrupa'da oynamak istediği ve kulübünden kolaylık istediği belirtildi.

        20

        Brezilya A Milli Takımı'na kadar yükselmiş olan Scarpa'nın kulübüyle olan sözleşmesinin Aralık 2022'de sona erecek olması nedeniyle Palmeiras'ın gelecek teklifleri değerlendirmeye alacağı kaydedildi.

        21

        Palmeiras'ın 3 milyon Euro'luk bir bonservis bedelini kabul edeceği öne sürülürken Galatasaray'ın resmi teklif için hazırlandığı da iddia edildi.

        22

        AYRILIKLAR DA GÜNDEMDE

        Galatasaray'da diğer yandan gözler ayrılacak oyunculara da çevrildi. Sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi sona eren Semih Kaya'nın yanı sıra Alpaslan Öztürk de kulüpten ayrılıyor.

        23

        Tecrübeli savunmacının Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor ile anlaştığı belirtildi.

        24

        Türkiye'ye adapte olmakta zorlanan Sacha Boey'in de Galatasaray'dan ayrılmak istediği ve menajerinden kulüp bulmasını istediği öne sürüldü.

        25

        Angers'nin Sacha Boey için teklif yapmaya hazırlandığı da iddialar arasında...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ