Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri (26 Temmuz) Monaco'da Falcao zirvesi! Bir golcü daha listede... GS son transfer - Galatasaray Haberleri
        1

        FRANSA'DA MONACO ZİRVESİ

        Galatasaray, yılın transferini gerçekleştirmek için son viraja girdi. 33 yaşındaki golcü oyuncu Radamel Falcao ile yapılan görüşmelerde prensip anlaşmasına varan Sarı-Kırmızılılar, bonservis sorununu çözmek için Monaco ile görüşmelerde...

        2

        Fransa’ya çıkarma yapan yöneticiler, bonservis bedeli ödememek için Monaco yetkililerini ikna etmeye çalışıyor. Kıyasıya süren pazarlıkların kısa süre içinde sonuçlandırılması planlanıyor.

        3

        Yapılan görüşmeleri Başkan Mustafa Cengiz çok yakından takip ediyor. Menajer Ahmet Bulut da bu transferde etkili bir rol oynuyor. Yönetim, en geç 2 Ağustos’a kadar bu transferi bitirmek istiyor.

        4

        Galatasaray, Radamel Falcao’ya 7 milyon euro yıllık ücret verecek. Bu rakamın yarısı sponsor tarafından ödenecek. Anlaşma süresinin 2 yıllık olması bekleniyor...

        5

        KALİNİC LİSTEYE EKLENDİ

        İspanya basını Atletico Madrid formasını giyen Nikola Kalinic’in Galatasaray’ın gündeminde olduğunu ileri sürdü.

        6

        İki kulüp arasında Hırvat oyuncu için bir görüşme gerçekleştiği vurgulanırken, kiralama formülünün ağırlık kazandığı ifade ediliyor.

        7

        Galatasaray’ın Nikola Kalinic’e de yıllık 3.5 milyon euro teklif ettiği ve bu rakamı 31 yaşındaki oyuncunun yeterli bulduğu ve transferin iki kulüp arasındaki anlaşmaya kaldığı kaydedildi.

        8

        ERTUĞRUL HAMLESİ

        Yerli kontenjanını güçlendirmek isteyen Galatasaray, geçen sezon Süper Lig'de kümeye düşen Bursaspor'dan Ertuğrul Ersoy'u transfer etmeye çalışıyor.

        9

        22 yaşında 1.87 boyundaki savunmacı, ligden düşen ve ekonomik sıkıntılar yaşayan Bursaspor'dan ayrılıp bonservisini eline almak istiyor. Galatasaray ise genç stoperden haber bekliyor.

        10

        Eğer Bursaspor ile Ertuğrul arasında sözleşme fesih gerçekleşirse sarı kırmızılı ekip genç savunmacı ile uzun soluklu bir sözleşme imzalayacak. Bursaspor'da kaptanlığa kadar yükselen Ertuğrul Ersoy, geçen sezon Süper Lig'de 30 maça çıkarken 1 de gol atmıştı.

        11

        CUELLAR'IN MALİYETİ YÜKLÜ

        Sarı-Kırmızılı takımın gündemindeki Flamengo’dan Gustavo Cuellar’ın maliyeti ortaya çıktı. İşte Galatasaray ile ilgili son transfer haberleri…

        12

        Galatasaray’a gelmeye sıcak bakan Kolombiyalı ön libero için kulübü Flamengo, 6.5 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor. Ayrıca Cuellar ise yıllık 2.5 milyon euro maaş istiyor.

        13

        FERNANDES BELİRSİZLİĞİ

        Fernandes’in geleceğiyle ilgili belirsizlik sürüyor. Boşta olan Portekizli futbolcu, Lokomotiv Moskova ile henüz anlaşma sağlayamadı.

        14

        Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş’ın dışında son olarak Göztepe’nin gündemine gelen Manuel Fernandes’in sözleşmesi geçtiğimiz sezon sonunda sona ermişti. Ancak G.Saray’dan da oyuncuya resmi bir teklif gitmediği öğrenildi.

        15

        WANYAMA "TAMAM" GİBİ!

        Jean Michael Seri dışında orta sahaya bir takviye daha yapmayı planlayan Galatasaray, Victor Wanyama transferinde son aşamaya geldi! Tottenham'da kadroda düşünülmeyen ve satış listesine konan Kenyalı oyuncu için İngiliz ekibiyle masaya oturan Galatasaray'ın anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi.

        16

        Şampiyonlar Ligi cazibesiyle Wanyama'nın da aklını çelen sarı-kırmızılıların, son pürüzleri gidermeye çalıştığı, transferi kısa süre içerisinde tamamlamaya çalıştıkları kaydedildi.

        17

        Teknik direktör Fatih Terim'in 6 numara için çok istediği Wanyama'da sorun çıkması durumunda ise Galatasaray'ın bir süre önce el sıkışılan Morgan Schneiderlin'e gideceği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ