Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray SON DAKİKA transfer haberleri - Okan Buruk'tan forvete Vedat Muriç BOMBASI - Arda Turan GS'de kalıyor mu? - GS Haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        OKAN BURUK

        Galatasaray'da teknik direktör sorunu çözüldü. Sarı kırmızılılar, son olarak Başakşehir'i şampiyonluğa taşıyan Okan Buruk'la el sıkıştı. Sarı-Kırmızılılar, bu hafta içerisinde mevcut Teknik Direktör Domenec Torrent ile bir araya gelerek yolları ayıracak.

        2

        Shakhtar'dan ayrılan İtalyan Teknik Direktör Roberto De Zerbi ve son olarak Borussia Dortmund'u çalıştıran Alman Marco Rose ile de görüşmeler yürüten Dursun Özbek yönetimi, iki ismin de yüksek maaş beklentileri nedeniyle rotasını Okan Buruk olarak belirledi.

        3

        Başkan Dursun Özbek, Galatasaray'ın başına geçmek için hiçbir maddi şart sunmayan Buruk’la prensip anlaşmasına vardı. 48 yaşındaki başarılı çalıştırıcı ile 2 yıllık sözleşme yapılacak.

        4

        Fransa’da bulunan Okan Buruk bu hafta içerisinde İstanbul'a gelerek yeni sezon için çalışmalara başlayacak. Okan Buruk'un yardımcıları konusunda da çalışmalar devam ediyor. Galatasaray'ın eski golcüsü Lukas Podolski'nin teknik kadroda yer alması bekleniyor.

        5

        ARDA TURAN'A YENİ GÖREV

        Sportif Direktörlük koltuğuna Cenk Ergün oturacak. Arda Turan'ın Galatasaray'ın yeni futbol yapılanmasında önemli bir görev alması bekleniyor. Turan ile yapılan görüşmelerin olumlu şekilde ilerlediği belirtildi.

        6

        TRANSFER GÖRÜŞMESİ

        Transferde adı Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Jason Denayer, Sarı-kırmızılılar'ın yeni Sportif Direktörü olacağı konuşulan Cenk Ergün ile bir araya geldi.

        7

        Ergün, 26 yaşındaki başarılı oyuncu ile detaylı bir görüşme yaptı. Denayer’in bonservisi elinde bulunuyor. Yönetim başarılı oyuncu ile ilgili kararını kısa süre içinde verecek. Jason Denayer, Beşiktaş’tan gelen teklife sıcak bakmıyor.

        8

        Sarı-kırmızılıların listesinde milli futbolcu Kaan Ayhan da bulunuyor.

        9

        WİTSEL ELDEN KAÇTI

        La Liga ekibi Atletico Madrid, Galatasaray’ın da gündeminde yer alan Axel Witsel için girişimlerde bulundu.

        10

        İspanyol ekibi 33 yaşındaki orta saha oyuncusu ile prensip anlaşmasına vardı. Son dakika bir pürüz çıkmazsa oyuncu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

        11

        MARCAO

        İspanyol ekibi Sevilla, başarılı savunmacı Marcao'yu kadrosuna katmak istiyor.

        12

        15 milyon Euro'yu gözden çıkaran Sevilla, Sarı-Kırmızılı yönetimin yanıtını bekliyor. Başkan Dursun Özbek, Marcao’yu satmak istemiyor. Brezilyalı oyuncu ile bir görüşme yapılacak.