Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı hangi kanalda? Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Derbinin muhtemel 11'leri - Galatasaray Haberleri
        1

        Türk futbolunun iki devi Galatasaray ve Fenerbahçe, Süper Lig'in ardından bu kez Turkcell Süper Kupa'da kozlarını paylaşacak. Geçen sezonun Süper Lig şampiyonu sarı-kırmızılılar ile Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren sarı-lacivertliler, dev kupa için karşı karşıya gelecek.

        2

        17. kez düzenlenecek Süper Kupa maçı, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park'ta (Kral Suud Üniversitesi Stadyumu) oynanacak.

        3

        GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Galatasaray ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek Turkcell Süper Kupa maçı, saat 20.45'te başlayacak ve ATV'den canlı yayınlanacak. Mücadeleyi Abdulkadir Bitigen yönetecek.

        4

        EN FAZLA GALATASARAY KAZANDI

        Süper Kupa'yı şimdiye dek en çok kazanan takım Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılı takım, ilk organizasyonda Beşiktaş'a boyun eğmesine rağmen sonraki süreçte 6 kez mutlu sona ulaştı. Galatasaray, 2008, 2012, 2013, 2015, 2016 ve 2019'da Süper Kupa'yı müzesine götürdü.

        5

        Fenerbahçe ve Trabzonspor'un üçer kez kazandığı kupayı, Beşiktaş 2, Konyaspor ve Akhisarspor ise birer kez havaya kaldırdı.

        6

        MUHTEMEL 11'LER