Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray - Hatayspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Okan Buruk'un Galatasaray ilk 11'i... - Galatasaray Haberleri
        1

        Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında bu akşam Atakaş Hatayspor'u konuk edecek. Nef Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 20.00'de başlayacak. Süper Lig'de çıktığı 17 maçta 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı ekip, topladığı 39 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

        2

        7 MAÇLIK SERİ

        Süper Lig'deki son 7 maçını kazanan Galatasaray, önemli bir galibiyet serisine sahip. Ligdeki son 8 maçında mağlubiyet yaşamayan sarı-kırmızılı ekip, son 7 karşılaşmasından da üç puanla ayrıldı.

        3

        Bu kulvarda son yenilgisini 10. haftada Yukatel Kayserispor karşısında yaşayan sarı-kırmızılılar, bir sonraki hafta Corendon Alanyaspor ile berabere kaldı. Galatasaray daha sonraki 7 maçında ise sırasıyla VavaCars Fatih Karagümrük, Beşiktaş, Medipol Başakşehir, İstanbulspor, Demir Grup Sivasspor, MKE Ankaragücü ve Fenerbahçe'yi mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekip, galip geldiği son 7 maçında 20 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde ise 4 gol gördü.

        4

        MERTENS YOK

        Galatasaray'da sarı kart cezalısı olan Belçikalı futbolcu Dries Mertens, Atakaş Hatayspor maçında forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Kazımcan Karataş ile Mathias Ross da müsabakanın kadrosunda yer alamayacak.

        5

        DÖRT OYUNCU SINIRDA

        Galatasaray'da Atakaş Hatayspor maçı öncesinde 4 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.

        Sarı-kırmızılı futbolcular Abdülkerim Bardakcı, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz ve Berkan Kutlu kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 20. haftadaki Fraport TAV Antalyaspor maçında görev yapamayacak.

        6

        OYUNCULARA UYARI: DERBİ GERİDE KALDI

        Fenerbahçe derbisi sonrasında yaptığı konuşmada aslan payını öğrencilerine veren Buruk, bu maç öncesinde ise futbolcularla bir araya gelerek uyarılarda bulundu. Hatayspor karşılaşmasının Fenerbahçe'yle oynanan maçtan çok farklı olduğunu vurgulayan Buruk, ligin uzun bir maraton olduğunu belirterek Hatayspor mücadelesine konsantre olmalarını istedi.

        7

        MERTENS YERİNE OLIVEIRA

        Fenerbahçe maçında daha direkt bir oyun kurgulayan ve 3 puanı elde eden Buruk, Hatayspor mücadelesinde ise topla daha çok oynayacak taraf olacaklarını hatırlattı. Derbi galibiyetinin önem kazanması için bu mücadelede puan kaybı yaşamaması gerektiğini vurgulayan Buruk planını da büyük ölçüde netleştirdi. Başarılı çalıştırıcı cezalı Dries Mertens yerine ön bölgede Sergio Oliveira'yı kullanmayı düşünüyor.

        8

        ICARDI DÖNÜYOR

        Derbide oyuna son anlarda girmesine rağmen maçın yıldızı olan Mauro Icardi formasına kavuşuyor. Uzun süren sakatlığını tamamen atlatan Arjantinli golcü, Hatayspor karşılaşmasında sahaya ilk 11'de çıkacak.

        9

        MUSLERA