Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın Ankaragücü muhtemel 11'i - Haberler - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig’in 7. haftasında evinde Ankaragücü’nü ağırlayacak olan Galatasaray, 2 hafta üst üste kazanmanın hesaplarını yapıyor.

        2

        Geçtiğimiz hafta Erzurum deplasmanından 3 puanla dönen Sarı-Kırmızılılar’da Radamel Falcao kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; Kolombiyalı golcünün yokluğunda teknik direktör Fatih Terim, forvette Mbaye Diagne’ye görev verecek.

        3

        Ligde bu sezon yalnızca 1-0 kaybedilen Kasımpaşa maçına ilk 11’de çıkan Senegalli forvet, henüz fileleri havalandıramadı. Sezon başından beri eleştirilen isimlerden olan Diagne’yle görüşen İmparator da öğrencisine Ankaragücü maçı öncesi uyarılarda bulundu.

        4

        Erzurum’da galibiyeti getiren Falcao gibi Diagne’nin de maça damga vurmasını isteyen Terim’in, “Taraftarın yeniden kalbini kazanmak için artık kendini bu maçta göstermen gerek... İşte sana fırsat” ifadeleriyle oyuncusunu motive ettiği kaydedildi.

        5

        KAPTAN FEGHOULİ

        Erzurum deplasmanında kaptanlığı Belhanda’ya emanet eden Fatih Terim, oyuncusunu bu şekilde motive etmişti.

        6

        Faslı orta saha da yaptığı asist ve iyi futbolla hocasına olumlu yanıt verdi. Ankaragücü maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek olan Belhanda’nın yokluğunda ise geçen hafta kadroya dahil edilemeyen Feghouli, bu maça ilk 11’de başlayacak.