Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray - Ümraniyespor maçı muhtemel 11! Galatasaray Ümraniyespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Okan Buruk kararını verdi - Galatasaray Haberleri
        1

        Lider Galatasaray, 22. hafta müsabakasında bu akşam HangiKredi Ümraniyespor'u ağırlayacak. Nef Stadı'nda yapılacak maç, saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Cihan Aydın yönetecek.

        2

        Ligde çıktığı 20 müsabakada 15 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı ekip, 48 puan topladı. Galatasaray, haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde lider girdi.

        3

        Ümraniyespor ise 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 yenilgiyle 14 puan elde ederken 19 takımlı Süper Lig'de son sırada yer alıyor. Kırmızı-beyazlı ekip, 85 yıllık kulüp tarihinde Süper Lig'deki ilk sezonunu geçirirken takımlar ikinci kez karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında yapılan maçı Galatasaray, 1-0 kazanmıştı.

        4

        ROTASYON ZAMANI

        Sarı-kırmızılı takımda Okan Buruk, bu maç olduğu kadar hafta sonu oynanacak Trabzonspor mücadelesini de düşünüyor. Okan Buruk ilk 11'de kısıtlı bir rotasyona gitmeyi planlıyor.

        5

        İlk 11'de dört yerliyi sahaya sürerek maçın ilerleyen döneminde elini rahatlatmak isteyen Buruk, sol bekte Emre Taşdemir'i oynatmayı düşünüyor. Emre Taşdemir ile sahayı daha geniş kullanmayı planlayan Buruk, sol içte ise son haftalarda yükselen grafiğe sahip Berkan'a görev verecek.

        6

        "REKORU DEĞİL 3 PUANI DÜŞÜNÜN"

        Bu karşılaşmayı kazanması durumunda kulüp tarihinin en uzun galibiyet serisi rekorunu kıracak olan Galatasaray'da Buruk öğrencilerine uyarılarda bulunarak rekoru değil 3 puana odaklanmalarını istedi.

        7

        Ligin en az gol yiyen takımı olsa da son haftalarda kalesinde daha fazla sayıda pozisyon veren sarı-kırmızılılarda Buruk öğrencileriyle yaptığı görüşmede özellikle geri dönüşlerde daha dikkatli olmalarını istedi.

        8

        KAZANIRSA REKOR OLACAK

        Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde son 10 Süper Lig ve 3 Ziraat Türkiye Kupası mücadelesini kazanarak 13 maçlık seriye imza attı. Sarı-kırmızılılar, bu performansıyla Süper Lig'in profesyonel olarak oynanmaya başladığı 1959 sezonundan itibaren resmi maçlarda elde ettiği en uzun süreli galibiyet serisini egale etti. Okan Buruk'un öğrencileri, Ümraniyespor karşılaşmasından da galibiyetle ayrılması durumunda seriyi 14 maça taşıyacak ve kulüp tarihinin resmi maçlardaki en uzun galibiyet serisi rekorunu geliştirecek.

        9

        Sarı-kırmızılı ekip, resmi maçlardaki en uzun süreli galibiyet serisini, 1987-1988 sezonunun son bölümü ile 1988-1989 sezonunun ilk haftalarında 13 maçla yakalamıştı. 1987-1988 sezonunda Süper Lig'deki son 9 maçı ile Cumhurbaşkanlığı Kupası müsabakasını kazanan sarı-kırmızılı takım, 1988-1989 sezonunda ise ligdeki ilk 3 karşılaşmasından galibiyetle ayrılmıştı.