Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Game of Thrones 8. sezon ne zaman? Game of Thrones 8. sezon kaç bölüm sürecek?

        HBO Game of Thrones 2019'da 8. sezonu ile geri döneceğini açıkladı.Game of Thrones'un, 2019 yılında yayınlanacak 8. sezonununson sezon olacağı ve sadece 6 bölüm süreceği açıklandı.

        Game of Thrones'ın 8 sezonsezon bölümleriniDavid Benioff,D.B. Weiss,David Nutter veMiguel Sapochnik yönetirken,David Benioff & D.B. Weiss, Bryan Cogman ve Dave Hill ise bölüm senaristleri olacak.

        Dizinin yönetici yapımcıları David Benioff, D.B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger ve Bernadette Caulfield, eş yönetici yapımcılar Bryan Cogman, Guymon Casady, Vince Gerardis ve George R.R Martin olarak duyuruldu.

        8. SEZON NEDEN 2019'DA?

        Game of Thrones ile kariyerinde zirve yapan Kit Harington'ın set aşkı ve nişanlısı Rose Leslie evlilik planlarının Game of Thrones’un çekimlerine de etkisi olacağı iddia edilmişti. 30 yaşındaki oyuncunun dizinin yapımcılarıyla görüştüğünü ve onlara evleneceğini bildirdiği hatta tüm ekibi düğüne davet ettiğini, bu durumun da çekimlere bir süre tamamen ara verilmesi anlamına geldiğini konuşuluyor.

        Yapımcılara yakın kaynaklar ise düğünün diziyi etkilemeyeceğini; farklı final bölümleri çekilecek 8. sezon hakkındaki soruların gizliliği korumak için cevaplanmadığını öne sürmüştü.

        Haberi Hazırlayan: Duygu Kaya
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ