Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem GAZİ MAAŞI 2023 NE KADAR? Gazi maaşına zam mı geldi, yüzde kaç arttı? Bakan Bilgin açıkladı: Gazi maaşı ne kadar, kaç TL oldu?
        1

        Gazi maaşları, Bakan Bilgin'in son dakika açıklamasının ardından gündeme geldi. En düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL'ye yükseltilirken gazi maaşlarına da zam yapıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Meclis'e sundukları çalışmada gazilere ödenen aylıklarda artış uygulandığını duyurdu. İşte, 2023 Gazi maaşlarında son durum...

        2

        BAKAN BİLGİN'DEN GAZİ MAAŞI AÇIKLAMASI!

        Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Meclis'e sundukları çalışmada gazilere ödenen aylıkları asgari ücret düzeyine çıkardıklarını ve aylık farklılıklarını ortadan kaldırdıklarını bildirdi.

        3

        GAZİ MAAŞLARINA ZAM MI GELDİ?

        Bakan Bilgin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Meclis'e sunduğumuz çalışmayla gazilerimize ödenen aylıkları asgari ücret düzeyine çıkarıyoruz.

        4

        GAZİ MAAŞLARI NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

        Düzenlememizle gazilerimiz arasındaki aylık farklılıklarını da ortadan kaldırıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti sosyal devlettir ve vatana fedakarca hizmet etmiş gazilerimizin yanındadır." ifadelerini kullandı.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ