Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey ilçesine bağlı Muhacirosman köyünü ziyaret ederek, çiftçinin hasat mutluluğuna ortak oldu.

        Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dağıtımını yaptığı tohumların hasadında da çiftçilerle bir araya geldi. Muhacirosman köyünü ziyaret eden Başkan Tahmazoğlu, biçerdövere binerek çiftçilerin hasat sevincini birlikte yaşadı. Tahmazoğlu, tarımda verimin artması için desteklerin devam edeceğini belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak çiftçilerimize desteklerimiz aralıksız bir şekilde devam ediyor. Özellikle ekili alanları arttırmak adına çiftçimize arpa, buğday, mercimek, nohut ve gübre desteğinde bulunduk. Ayrıca çiftçilerimizin arazi yollarını yaptık. Hayvan yetiştiricilerimize yem, arılı kovan, tavuk, büyükbaş ve küçükbaş olmak üzere canlı hayvan desteğinde bulunduk. Daha önce yaptığımız arpa desteğinin şimdi hasat zamanı geldi ve çiftçimizin tarlasında hasadını birlikte gerçekleştiriyoruz. Allah bereketli eylesin” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler