Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gecenin Ucunda dizisi bu akşam var mı, yok mu ve neden yok? 7 Şubat 2023 Salı Star TV yayın akışı ile Gecenin Ucunda yeni bölüm ne zaman ve saat kaçta yayınlanacak?
        1

        Peride Celal’in aynı adlı romanından uyarlanan ve TMC Film'in yapımcılığını üstlendiği Gecenin Ucunda dizisi her hafta salı akşamı izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Kahramanmaraş depremi sebebiyle bazı dizilerin yayınlanmaması sebebiyle Gecenin Ucunda bu akşam yok mu sorusu gündeme geldi. Peki, Gecenin Ucunda dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte 7 Şubat 2023 Star TV yayın akışı...

        2

        GECENİN UCUNDA DİZİSİ BU AKŞAM YOK MU?

        Gecenin Ucunda dizisi yeni bölümüyle bu akşam yayınlanmayacak. Star TV'de bu akşam NTV - Star TV ortak yayın ekranlara gelecek.

        3

        GECENİN UCUNDA DİZİSİ NEDEN YOK?

        Gecenin Ucunda dizisinin neden yayınlanmadığına ilişkin açıklama yapılmazken; Kahramanmaraş'ta meydana gelen büyük deprem sebebiyle yayınlanmayacağı tahmin ediliyor. Gecenin Ucunda dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağına ilişkin net bir açıklama gelmedi.

        4

        7 ŞUBAT 2023 STAR TV YAYIN AKIŞI

        07:00 NTV - Star TV Ortak Yayın

        18:00 Star Haber

        20:00 NTV - Star TV Ortak Yayın

        5

        GECENİN UCUNDA YENİ BÖLÜM ÖZETİ

        Macide, Kazım’ın baskılarına daha fazla dayanamamış ve sonunda boşanmaya karar vermiştir. Ancak Macide’nin bu resti Kazım’ı hem çok üzmüş hem de çok zor bir duruma düşürmüştür. Ahmet’in yanında Serra’yla ortaya çıkışı da her şeyin üstüne tuz biber olmuş, Kazım’ın hayatı iyice arapsaçına dönmüştür. Çözülmeyi bekleyen bunca sorunun arasında Kazım, Macide’yi kararından döndürmeyi başarsa da artık karşısında bambaşka bir Macide görecektir. Macide artık Kazım’ın onu istediği yere savurmasına izin vermeyecek, kendi istediklerini bir bir hayata geçirmeye başlayacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ