‘Gizli görev’ kazısında tutuklanan Emniyet müdürü ve albay tahliye edildi
Bolu'da kaçak define kazısıyla ilgili tutuklanan 5 kişiden dikkat çeken 2 isim olan Albay Kadri Y. ile Emniyet Müdürü Metin K. tahliye edildi. İki ismin, iş adamlarının da içinde bulunduğu bir grupla Bolu İl Alay Komutanı'na giderek 'Gizli bir görevdeyiz. İşin başında külliyeden birisi var" diyerek köyde kaçak kazı yaptığı iddia ediliyordu
ABONE OLHabertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, Bolu'daki jandarma birimleri 14 Nisan günü sessiz sedasız bir operasyona imza attı. Operasyondan bir kaç gün sonra ise şaşırtan iddialar ortaya çıktı.
İddialara göre, Ankara Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürü Metin K., ile Ankara’da görevli Muhabere Albay Kadri Y. ve 3 işadamı Bolu İl Jandarma Komutanı’na giderek “Gizli bir görevdeyiz. İşin başında külliyeden birisi var. Güneyfelekattin Köyü’nde kazı yapacağız. Çıkan malzemeleri Ankara’daki külliyeye götürerek gizli ödemeye aktaracağız” diyerek kaçak kazı yaptılar.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ