Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Merak Edilenler Gmail hesabı nasıl açılır? Gmail kaydol işlemi nasıl yapılır? Gmail'de hesap oluşturma - Teknoloji Haberleri

        Gmail'e kaydolmak ve Gmail hesabına sahip olmak için bir Google hesabına ihtiyacınız vardır. Açacağınız Google hesabıyla Gmail'in yanısıra; Youtube, Blogger, Haritalar gibi tüm Google ürünlerine de sahip olursunuz.

        Dolayısıyla bir Google hesabı açtığınızda Google'ın tüm ürün ve hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Daha önce Google ürünlerinin herhangi birinde oturum açtıysanız, doğal olarak bir Gmailhesabına da sahip oluyorsunuz. Oturum açmak için bu ürünlerde kullandığınız e-posta adresini girin. Google hesabınız yoksaGmail özelinde bir hesap oluşturabilir, böylece diğer Google ürünlerinden de yararlanabilirsiniz.

        GMAIL HESABI NASIL AÇILIR?

        REKLAM

        - Gmail hesabı açmak için GoogleHesabıoluşturma sayfasına gidin.

        - Ekranda gösterilen adımları uygulayarak bir Gmail adresi alın.

        - Google'daoturum açmak için oluşturduğunuzhesabı Gmail açmak içinkullanın.

        GOOGLE HESAPLARINDA BUNLARA DİKKAT!

        Google Hesapları hakkında unutmamanızgereken birkaç önemli nokta bulunuyor.

        - YouTube ve Gmail gibi ürünlerde Google Hesabınızla oturum açarsınız. Gmail ve YouTube gibi seçeneklerde oturum açmak için Google Hesabınızın e-posta yani gmail adresini ve şifresini girin.

        - YouTube'a kaydolduktan sonra başka bir Google hizmetinde Google Hesabınızda oturum açarsanız YouTube'u ziyaret ettiğinizde oturumunuz otomatik olarak açılmış olur.

        - Google Hesabınızı silerseniz diğer ürünlerdeki tüm verileriniz; videolar, yorumlar ve abonelikleriniz dahil olmak üzere tamamı silinir.

        - Google Hesabınızı silebilmeniz için tüm Google hizmetlerindeki verilerinizin kalıcı olarak silineceğini anladığınızı onaylamanız gerekir.

        Haberi Hazırlayan: Ahmet Cirik
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ