Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Gökhan Alkan'dan Nesrin Cavadzade'ye: Mahzun bakışlım, yok burunlum! - Magazin haberleri
        1

        Meslektaşı Gökhan Alkan ile aşk yaşayan Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından sevgilisiyle olan fotoğraflarını kaldırmıştı. Ayrıldıkları konuşulan çift ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

        Aralarındaki buzları eriten ikiliden Alkan, Cavadzade'nin çocukluk fotoğrafını ve birlikte çekilen yeni karelerini sosyal medya hesabından yayınlayarak, "Aşk devam ediyor" mesajı verdi.

        2

        "MAHZUN BAKIŞLIM, YOK BURUNLUM!"

        Aşka gelen Gökhan Alkan, sevgilisine 2 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram'dan, "Mahzun bakışlım, yok burunlum. Sonsuz bahtiyarlık siyah incilerinde kaybolmak... Ve alnından çıkıpla, çıkmamak arasında kararsız kalmış bebek saçlarını koklamak..." ifadeleriyle seslendi. 33 yaşındaki ünlü oyuncunun paylaşımı takipçilerinden 220 binden fazla beğeni ve yorum aldı.

        3

        NESRİN'İ GÜLDÜREN 'EVLİLİK' SORUSU

        Geçtiğimiz haftalarda Bebek'te görüntülenen Cavadzade, gazetecilerin sevgilisi Gökhan Alkan ile evleneceği yönündeki iddiaları sorması üzerine gülümsemişti.

        Oyuncu, "Çok acelem var. Sizinle hala küsüm, konuşmuyorum" ifadelerini kullanmıştı. Nesrin Cavadzade, "Ben ne söylesem, siz başka yazıyorsunuz" diyerek, basın mensuplarına küs olduğunu dile getirmişti.

        4

        "BUNLARI KONUŞMAYALIM"

        Ardından Alkan ile ayrıldığı konuşulan Cavadzade, muhabirlerin konuyla ilgili sorularına, "Arkadaşlar teşekkür ederim, bunları konuşmayalım" yanıtını vermişti.

        5

        SÜRPRİZ AŞK

        Aynı dizide rol aldıktan sonra birliktelik yaşamaya başlayan oyuncu Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan, geçtiğimiz yıl kasım ayında aşklarını ilan etmişti.

        6

        AİLEYE GİRMİŞTİ

        Cavadzade'nin ailesiyle tanıştıktan sonra sevgilisinin annesi Feride Cavadzade'yi sosyal medyadan takibe alan Alkan, ilişkisinin evlilik yolunda gittiğinin mesajını vermişti.

        Nikah masasına oturmaya sıcak bakan çiftin, pandemi sonrası evleneceği öne sürülmüştü.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ