Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gonca Vuslateri'den haber var - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyuran Gonca Vuslateri, talihsiz bir kaza geçirmişti. Üzerine kaynar su dökülen Vuslateri, hastaneye kaldırılmıştı. Tedavisi tamamlanan oyuncu taburcu oldu.

        2

        Yüzünü kırmızıya boyayarak kendisini opera sanatçısı Semiha Berksoy’a benzeten Vuslateri, çektiği fotoğrafla birlikte şu mesajı yayınladı:

        Aklandım paklandım taburcu oluyorum. Küçük Semiha Berksoy geliyor. Harika tedavi gördüm. Ne kadar teşekkür etsem az. Herkesi çok seviyorum buradaki. Hayat kısa, kuşlar uçuyor. Masmavi bir gökyüzünü izlemekle cezalandırılmış bir Meursault gibiyim (Camus kafası) ve dünya gerçekten de ‘akla aykırı bir yerden başkası değil’. Hayat kısa denince hep Kral Lear-Soytarı sahnesindeki çıkarım gelir aklıma: Akıllanmadan yaşlanmamalıydınız da ondan. Akıllanmadan yaşlanmak yok bana. Ama Gonca deliliğime de coşkuyla sevgiyi katarak. Hepimize geçmiş olasın.

        3

        KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞTI

        34 yaşındaki oyuncu, koronavirüse yakalandığını ise,"Sonuç: pozitif... Herkes kendine dikkat etsin. Sıfır anksiyete geçirmeden geçsin, gitsin... Amin" sözleriyle duyurmuştu.

        4

        "İNSANA AĞRIDAN AĞLAMA GELİYOR"

        Virüs ile ilgili takipçilerini uyarmayı da ihmal etmeyen Gonca Vuslateri, "Ciddi anlamda insana ağrıdan ağlama geliyor. 'Kimseyi dinlemedik, etmedik' diyemem... Maskeler, eldivenler gezdik... İnsanın ciğerlerinde halay çekiyorlar... Sizi kalabalığa çekmek isteyen biri 'Zaten dikkatliyiz' diyorsa, hastalık geçer, o bilinç kalıcıdır. Lütfen kendinizi koruyun..." ifadelerini kullanmıştı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ