Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Görevimiz Tatil filmi nerede çekildi? Görevimiz Tatil filmi oyuncuları ve konusu

        Görevimiz Tatil filmi oyuncuları kimler? Görevimiz Tatil filmi konusu nedir? İzleyenler tarafından merak konusu oldu.Komedi dolu filmde izleyenlerin de yakından tanıdığıusta sanatçılar yer alıyor. İşte, Görevimiz Tatil filminin detayları...

        GÖREVİMİZ TATİL FİLMİ KONUSU

        Gelecek kaygısıyla bugünü yaşamayı unutan Sıtkı Mutlu 9 yıldır ailesini tatile götürmeyi ihmal etmiştir. Bir aile psikiyatrı tarafından tatil görevi verilen Sıtkı Mutlu, bulabildiği en ucuz karavanla ailesini tatile götürmek üzere yola çıkacaktır. Ailenin, terapi seansıyla başlayan değişimleri, tatilleri ile devam edecektir. Ailece bir arada olmanın yeniden keşfedileceği tatil macerası, pek çok kişinin hayatını değiştirip, ülke gündemine bile oturacaktır.

        GÖREVİMİZ TATİL FİLMİ OYUNCULARI

        YönetmenliğiniMurat Şeker’in üstlendiği, oyuncu kadrosundaDemet Akbağ, Zafer Algöz, Deniz Altan, Ali Keçeli, Hakan Bilgin, Özlem Türkadgibi usta oyuncuların yer aldığı2018yapımı“Görevimiz Tatil”,Salı akşamıShow TV’de!

        Görevimiz Tatil filminin çekimleri İstanbul ve İzmir'de yapıldı. Ailenin şehir hayatını yansıtan sahneler İstanbul'da çekilirken yol sahneleri ve devamı için İzmir'e doğru yol alındı. İzmir'in Ödemiş ilçesinde bulunan Birgi Mahallesi'nde yapılan çekimlerden sonra da Bayındır bölgesinde bazı sahneler çekildi.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ