Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Tunceli'de 5 Ocak 2020'de kaybolan ve bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku dosyasında baş şüpheli Zeinal A.'nın, polislikten ihraç edilen babası E.Y.´ye ait olan ve polis tutanağında olaydan bir gün önce Gülistan'ın zorla bindirilmeye çalışıldığı belirtilen otomobilin, soruşturmanın açıldığı 7 Ocak'ta il dışına çıkarıldığı ve yaklaşık bir hafta sonra tekrar kente getirildiği ortaya çıktı.

DHA'nın haberine göre Doku ailesinin avukatı Ali Çimen, "Bu aracın içerisinde DNA incelemesi yapın dedik, PTS´sini takip edelim dedik. Yani Elazığ´a gitmişse, buradan da başka yere gitmişse onu da takip edelim dedik. Dosyada bunların hepsini istedik ama taleplerimizin hiçbiri kabul edilmedi" dedi

Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 2´nci sınıf öğrencisi Gülistan Doku´dan, 5 Ocak 2020'de kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ